بنظرشما اسم بچه رو مادر باید انتخاب کنه یا پدر؟ اگه یکی لجبازی کنه سر اسم چی؟ دوروبرمن همه مردا لجبازی کردن همدن اسمی که خودشون میخاستن گذاشتن بدون اطلاع مادر. حالاشوهرمنم میگه من هراسمی خودم بخام میزارم خیلی عصبانیم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد
اسم دخترمو من گزاشتم شوهرمم خوشش اومد پدر شوهرم همیشه تیکه مینداخت.شوهرم گفت هر کی زحنتشو میکشه اسمشم خودش میزاره.اگه دوباره باردار شم اینیکیرم من میزارم
اصن راضی نمیشه میگه من ازمجردیم دوسداشتم این اسمو بزارم میگم خب قرعه کشی کنیم هراسمی اومدهمونوبزاریم میگه نه فقط همین که من میگم. منم اون اسمو دوسندارم میگم حداقل تیکه اولش باشه تیکه دومش نباشه بازم میگه نه بااینکه میگم هنوز زوده واسه این چیزا ولی بهرحال باید اسم انتخاب کنیم اخرش دیگه