2777
2789
عنوان

یه دقیقه کمک کنین

159 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها من جدیدا به شدت روانشناسی علاقه پیدا کردم ولی پسرم کوچیکه نمیتونم برم سر کلاس

اونایی که تجربه و اطلاعات دارین بنظرتون پیام نور شرکت کنم یا دانشگاه مجازی یا چی؟؟؟

کدوم مدرکش معتبره؟

کدوم تحصیل توش راحت تره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من دور وبریام لیسانس رانشناسی اند چندتاشون.بالینی راحتترینه.هرجور مایلی ولی بنظرم فقط در یه صورت برو دانشگاه.اینکه بدونی سرمایه ی زدن مطب روانشناسی را داشته باشی.در غیر این صورت تلاش بیهوده میکنی و فقط وقتتو نیروتو هدر میدی

هیچکدومشون   بنظرم فقط سراسری معتبره و بس، اوناییم که سراسری روانشناسی خوندن ،حتی بالینیشونو می ...

افرین خواهر من ۱۵ سال پیش لیسانس بالینی شو گرفت.کارش نیس.دوستامم چندتاشون لیسانسشو دارن ک قربونش برم همه بیکار

هیچکدومشون   بنظرم فقط سراسری معتبره و بس، اوناییم که سراسری روانشناسی خوندن ،حتی بالینیشونو می ...

اگه برای فوق و دکتری برم جای معتبر تر اون مدرک مهمه ولی فعلا برای لیسانس چکنم؟نمیتونم برم سر کلاس هرروز

افرین خواهر من ۱۵ سال پیش لیسانس بالینی شو گرفت.کارش نیس.دوستامم چندتاشون لیسانسشو دارن ک قربونش برم ...

لیسانس واقعا کمه و دکتری و فوق دکتری لازمه و من بیشتر واسه علاقم و تحلیل دوس دارم نه واسه کار

تو رو پیام نور نیایی هم پولت می ره هم هیچ علمی بهت اضافه نمیشه تو خونه کتاب های روانشناسی بخونی بهتره الان دانشگاه رفتن بی فایده اس مخصوصا مخصوصا پیام نور که فقط عذابه

همه چی گرون کردن الا جون آدما 
عزیزم من دور وبریام لیسانس رانشناسی اند چندتاشون.بالینی راحتترینه.هرجور مایلی ولی بنظرم فقط در یه صو ...

اسنات جون اگه مطب نزنم ولی دکتری بگیرم و استاد دانشگاه و...یا مشاوره یا نویسنده و پژوهشگر اینا همش کاره دیکه...نمیشه مگه

تو رو پیام نور نیایی هم پولت می ره هم هیچ علمی بهت اضافه نمیشه تو خونه کتاب های روانشناسی بخونی بهتر ...

میخوام مدرکشو داشته باشم و تحصیل کرده باشم و میخوام تا تخصص و دکتری ادامه بدم و پژوهشگری چیزی بشم

چرا نمیخوندن؟

چرا عزیزم مخ بودن کارررررررر نیست.مگه اینکه پولدار باشی و مرکز مشاوره چیزی بزنی.بنظرم علاقه ی یهوییت ،گذراست.

خود من رشته ام حسابداری بود .ولی از روانشناسی خوشم میومد .همیشه بعد از درسای خودم،میرفتم سرکتابای ابجیمو میخوندمشون.تک تک صفحات کتاباشو خوندم