2777
2789
عنوان

سرگیجه

79 بازدید | 5 پست

سلام مامانا من هفته ۲۷ حاملگی  ام.

سه چهارروزه ک شدییید سرگیجه دارم.قبلا سابقه عفونت گوش داخلی داشتم و اون موقع هم سرگیجه های شدید داشتم.حالا سه روز پیش ک اینن سرگیجه بهم دست داد رفتم دکترزنان خودم و فشارمو گرفت و اینا۱۳ رو ۷ بود.همیشه فشارم ۱۲ رو ۸ هست اللته ایننم بگم ک اونجا خیلی استرس گرفته بودم و طپش قلب داشتم.خلاصه گذشت و تا امروز هی گاهی سرگیجه ام خوب میشه و هی گاهی هست.تا همین دیشبم هی فشارمو چک کردم نرمال شده بود ۱۲ و ۱۱ بود.اما سرگیجه دارم.امروز صبح ک از خواب بیدار شدم تو حالت درازکش ک بودم ب شدت دنیا دور سرم چرخید.و حتی بلندم شدم رفتم دستشویی و اومدم ب شدت سرگیجه رو داشتم.حالا روتخت دراز کشیدم حس میکنم وقتی سرم تکون نداره بهترم.بعد میبینم گوش سمت چپمم انگار باد گرفته و صدارو کم تر میشنوم.ممکمه از همون گوشم باشه؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرتو رو بالش اینور اونور میذاری یا بعد خواب سرگیجه میگیری؟

اره وقتی سرم میاد رو بالشت حالا چ اینوری چ اونوری باشه سرگیجه شدید میگیرم.ازخوابم ک پاشدم امروز سرگیجه شدییید داشتم

اره وقتی سرم میاد رو بالشت حالا چ اینوری چ اونوری باشه سرگیجه شدید میگیرم.ازخوابم ک پاشدم امروز سرگی ...

مابع گوشته .

شما زبر سرتو بالا بیار یعنی دو تا بالش بذار بلکه بیشتر. تا حدی که سرت بالاتر از تنت بیاد. سرگیجت قطع میشه دعام کن.

عفونت علایمش وزوز و درد و ترشح هست.

سلام

من مدتی سرگیجه داشتم. خیلی بررسی کردم. اگر در حالت دراز کشیده سرگیجه قطع نمیشه به خاطر گوش هست. به من گفتن باید نوار گوش بگیری و ام را ای ... 

دو هفته مدام سرگیجه داشتم همش احساس داشتم می افتم و تعادل ندارم. آخرش روغن سداب گرفتم توی گوشم ریختم همون موقع خوب شد. البته گفته بودن تا ۱۰ روز ادامه بده اما من سه شب روغن ریختم دیگه خوب شدم. روغن رو هم از طب اسلامی گرفتم. توی همین نی نی سایت خواندم روغن سداب رو.

خدا خیر بده آنهاییکه تجاربشان رو می‌زارن من داشتم از ترس تومور و ام اس و تعویض مایع گوش و ... سکته میکردم.