2777
2789

خانما باردار شدن با قرصاي تحریک تخمدان بده؟ دکتر من هر کاري کردم بهم نداد گفت بزار طبیعی باردار بشی من به حرفش گوش بدم؟ راستی تو سیکل پریود 32الي35روزه روز چندم باید بريم برا سونو تخمک گذاری؟

اگر مشکلی نداره تخمدانها خب معلومه ضرر داره کیست میشه...چرا وقتی طبیعی کار میکنن باز تحریکشون کنی

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..
اگر مشکلی نداره تخمدانها خب معلومه ضرر داره کیست میشه...چرا وقتی طبیعی کار میکنن باز تحریکشون کنی

نمیدونم مشکل دارم یا نه این ماه 22روز پريودم عقب افتاد نمیدونم هورمونها بهم ریخته یا از استرسه آخه این ماه خیلی استرس داشتم از صب تا شب فقط فکر این بودم که کی پریود میشم کی تخمک گذاری و فلان 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم مشکل دارم یا نه این ماه 22روز پريودم عقب افتاد نمیدونم هورمونها بهم ریخته یا از استرسه آخه ا ...

بازم سر خود نخور...منم میخواستم بخورم ک زودتر باردار بشم ولی سرچ کردم ترسیدم...

بارداری خارج رحمی .کیست و ...اینچیزا

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...خدا جون امیدم ب خودته فقط..

من چن وقتی مث شما بهم ریخته بود با دوفاستون فعلا مرتب شده.من خیلی عقب مینداختم...

منم تو تعیین تخمک گذاریم مشکل دارم .میخوام کیت بگیرم اینماه...اینطوری اگر خدایی نکرده تخمک گذاری هم نداشته باشم متوجه میشم

من چن وقتی مث شما بهم ریخته بود با دوفاستون فعلا مرتب شده.من خیلی عقب مینداختم... منم تو تعیین تخمک ...

من ميخام برم سونو دکتر گفته روز سیزدهم سیکبت بیا نمیدونم زود نيست؟ آخه پريودي من 35روزس به بالا.راستی دکتر برا من دوفاستون نوشته از روز 16به بعد شبی دو تا .شبی دو تا زیاد نيست؟ شما شبی چن تا ميخوري؟

من ميخام برم سونو دکتر گفته روز سیزدهم سیکبت بیا نمیدونم زود نيست؟ آخه پريودي من 35روزس به بالا.راست ...

ن اگ اون زمانم نباشه تخمک گذاریت فولیکولها دیده میشن...بهت میگه ک تقریبا کی آزاد میشن.دکتر حتما تشخیص داده ک دو تا برا شما لازمه.من شبی یکی میخورم...