2777
2789
عنوان

من هنوز......شما چجوری بودین ؟ چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 27 پست

خونریزیت کمه یا زیاد؟اگه زیاده برو یه دکتر دیگه واست دارو بنویسه بند بیادکمخونی میگیری خدا نکرده

واسه منم طولانی بود ولی اخرا مثل لکه بینی ولی وقتی پاک شدم تا پایان شیردهی دیگه پریود نشدم

طبیعی بودم ۶۰ روز طول کشید رفتم سونوگرافی از جفتم باقی مونده بود کورتاژ کردم

وااااااای...........

ای وای

خونریزیت زیاد بود یا لکه بینی ؟

خدایا....فقط تو پشت من باش. کس دیگه ای را ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برم بچه شیر بدم و بخوابونم اینقدرررررررررررر توی این 50 روز لاغر شدم .....

کاش منم بلافاصله بعد زایمان لاغر بشم و مثل قبل حاملگیم بشم!😔

من هر کیو دیدم بعد زایمان همچنان چاق مونده و از چاق شدن خودم وحشت دارم

خونریزیت کمه یا زیاد؟اگه زیاده برو یه دکتر دیگه واست دارو بنویسه بند بیادکمخونی میگیری خدا نکرده وا ...

الان میام....دوباره بخاطر بچه باید برم

خونریزیت کمه یا زیاد؟اگه زیاده برو یه دکتر دیگه واست دارو بنویسه بند بیادکمخونی میگیری خدا نکرده وا ...

نه...لکه بینی دارم

تا حالا چند بار فکر کردم پاک شدم...بعضی روزا آب خونابه...بعضی روزا پاک...بعضی وقتا هم در حدی خونریزی دارم که بدون نوار بهداشتی هم به لباسم پس نمیده

قرص اهن میخورم...یعنی بازم کم خونی میگیرم ؟

نه...لکه بینی دارم تا حالا چند بار فکر کردم پاک شدم...بعضی روزا آب خونابه...بعضی روزا پاک...بعضی وق ...

نه لک ف نکنم اشکال داشته باشه ولی خب پیش دکتر بری ضرر نداره به من گفت تا ۲ ماه لک بینی طبیعیه