2777
2789
عنوان

باز شدن لوله های رحمی با استفاده از طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 98362 بازدید | 159 پست
عزیزم این دارو رو استفاده کردی؟نتیجه داشت؟منم پارسال عکس گرفتم گفتن هر دو لوله بسته راست باز شد چپ ن ...

سلام عزیزم بله خیلی اثر داره من اول از این دارو استفاده کردم بعد داروی باه زنان هم استفاده کردم ب لطف خدا الان باردارم

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم بله خیلی اثر داره من اول از این دارو استفاده کردم بعد داروی باه زنان هم استفاده کردم ب لط ...

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی,شما هم لوله هات بسته بود؟من دوتاش بسته بود یکیش باز شد ولی باردار نشدم,حالا این دارو رو مصرف کردم دوباره برم عکس رنگی ایشالا اونم یکیم باز بشه

خدایا همه چیو به تو سپردم مطمئنم که نی نیمو برمیگردونی🌈🤍🦋

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی,شما هم لوله هات بسته بود؟من دوتاش بسته بود یکیش باز شد ولی باردار نشدم,حال ...

آره هر دو تاش بسته بود ولی سمت راستی باز شد  چپی باز نشد انشاله قسمت خودت بشه زودی زود

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
آره هر دو تاش بسته بود ولی سمت راستی باز شد  چپی باز نشد انشاله قسمت خودت بشه زودی زود

فدات عزیزم ان شاالله❤️❤️😘😘

مبارکت باشه عزیزم بسلامتی,شما هم لوله هات بسته بود؟من دوتاش بسته بود یکیش باز شد ولی باردار نشدم,حال ...

سلام ببخشید شما دوباره عکس انداختید بینم باز شده لوله ....داروی تبریزیان استفاده کردید،؟

سلام ببخشید شما دوباره عکس انداختید بینم باز شده لوله ....داروی تبریزیان استفاده کردید،؟

سلام عزیزم هنو عکس ننداختم این ماه باید برم

سلام عزیزم لطفا اگر ممکنه جواب بدین شما انسدادتون کاملا رفع شد با مصرف داروهای تبریزیان؟؟ 🤔اخه منم ...

سلام عزیزم خوبی؟شما انسداد لوله داشتی کجا لاپرا کردی؟

سلام عزیزم بله خیلی اثر داره من اول از این دارو استفاده کردم بعد داروی باه زنان هم استفاده کردم ب لط ...

سلام عزیزم داروی چسبندگی رو میشه زمان اقدام انجام داد یا قبلش باید باشه ؟!