2777
2789
عنوان

باز شدن لوله های رحمی با استفاده از طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 98320 بازدید | 159 پست
سلام عزیزم داروی چسبندگی رو میشه زمان اقدام انجام داد یا قبلش باید باشه ؟!

سلام عزیزم همزمان هم میشه انجام داد من ماه بعدش حامله شدم 

خدای بزرگ همه چی رو به تو میسپارم☺😊
عزیزم من بعد سزارین جفت لوله هام بسته بود و چسبندگی شدید دارم داروی استاد تبریزیان از اینترنت دستورش ...

یعنی دوباره مجدد عکس رنگی دادید که فهمیدی باز شده؟؟؟؟؟

گاهی گمان نمیکنی ولی میشود .... گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود...گاهی هزار دور دعا بی اجابت است ...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود....گاهی گدایی شهر میشوی و بخت باتو یار نیست ....گاهی تمام شهر گدای تو میشود💞💞💞💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بعد سزارین جفت لوله هام بسته بود و چسبندگی شدید دارم داروی استاد تبریزیان از اینترنت دستورش ...

عزیز واقعا شما با دستور تبریزیان لوله هات باز شد؟ همون حلبه درسته؟ من میخوام امتحان کنم شک دارم

سلام عزیزم بله خیلی اثر داره من اول از این دارو استفاده کردم بعد داروی باه زنان هم استفاده کردم ب لط ...

سلام عزیزم.. منم هردوتا لوله م بسته ست.. لاپاراسکوپیرهم کردم باز نشد راهنمایی میکنین چ جوری سفارش دادین و چیکار کردین خواهشا؟ 

سلام عزیزم.. منم هردوتا لوله م بسته ست.. لاپاراسکوپیرهم کردم باز نشد راهنمایی میکنین چ جوری سفارش دا ...

سلام والا ی شماره بوو از گوگل برداشتم مشاوره دکتر تبریزیان راهتمایی کرد دارو خریدم باید تو آب میجوشوندیم بعد نیم ساعت توش بشینی

من جفت لوله هام بسته بود به حدی که با لاپراسکوپی هم باز نشد بعدش رفتم سراغ ای وی اف ۴ تا انتقال داشت ...

سلام بدری جون من دارم از اینده باشما حرف میزنم اگر هستین لطفا جواب بدین میدونم خیلی از تاپیک شما گذشته منم مشکل انسداد لوله دارم خواستم ببینم شما الان باردار شدین در چه وضعیتی هستین آیا داروهای گیاهی جواب دادن به منم پیشنهاد میکنین ممنون میشم راهنمایی کنین❤

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

من زنگ‌زدم اینو ازشون پرسیدم گفتن اگه نیاد هم اشکال نداره ولی خودتون با دست باید آب رو تا بالای ناف ...

ببخشید شما برای رفع مشکل لوله چیکار کردید از کجا دارو گرفتید واقعا داروها نتیجه داد؟ میشه شماره جایی که دارو گرفتید بدید

ببخشید شما برای رفع مشکل لوله چیکار کردید از کجا دارو گرفتید واقعا داروها نتیجه داد؟ میشه شماره جایی ...

سلام عزیزم من ی دارویی بود برای چسبندگی لوله اینا بود از دکتر تبریزیان گرفتم باید می جوشوندم تو آب می‌نشستم بعد استفاده اون باردار شدم

بوی تبلیغ میاد

بدجور

کابرای عزیز مراقب این دوکاربری باشید: بیسکوئیت شکلاتی و خانم مارکوپولو، توتاپیکهایی که برای افغان ها زده بشه نی نی یارا تگ میکنن و بشدت حامی ومدافعن تاپیک من گزارش زدن