2777
2789

تو این وضع بی آبی که تو اوج گرمای تابستون مردم برق ندارن،آب برای حمام و خوردن و نیاز زندگی ندارن رفتم بیرون میبینم زنه شلنگ رو از حیاطش اورده بیرون و انداخته تو باغچه کوچه درم بسته رفته 😠😠😠

میخواستم برم بکوبم به درش و داد و بیداد کنم 

سالهاست کارش اینه و هر روز این کار رو میکنه

حتی با اب شهری برگ هاشو دیدم هول میده تو جوب 

انقدر آب پاشی خیابون واجبه؟؟؟؟؟😠😠😠

فکر نمیکردم الانم این کارو بکنه.

بنظرتون نباید چیزی به این ادم ها گفت یا اگه همه تذکر بدن بهتره؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی با مهربونی میشه بهش گفت

عزیزم فک نکنم کوچه و خیابون به اب نیاز داشته باشن وقتی هموطنای ما توی خوزستان اب برای خوردن ندارن

پر کشیدنت قلبمو آتیش زد من تا ابد عزادارتم  همه وجود من🖤 https://abzarek.ir/service-p/msg/2295896

خیلی با مهربونی میشه بهش گفت عزیزم فک نکنم کوچه و خیابون به اب نیاز داشته باشن وقتی هموطنای ما توی ...

حرف حالیشون نیست که 😑

همین اصراف ها قبل از اینم اشتباه بود که حالا تو شرایط بحران رسیدیم

فکر کردی تذکر بدی چی میگه جز توهین و فحاشی 

من یه بار به همسایمون گفتم چرا اینقدر فرش میشوری لااقل لذه قالشویی میدونی چقدر اب مصرف میشه خودت میشوری گفت شماها کثیفین که میدین قالیشویی من به دلم نمیچسبه منم گفتم وقتی دیگه اب گیرمون نیاد بخوریم معنی تمیزی کثیفی خوب میفهمی

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

مطمعن باش جوابتو میده این چیزا رو نمیفهمن بجاش میگن چهار دیواری اختیاری. 

ما تو اپارتمانمون یکی هس ک خیلی علاقه ب باغچه داره روزی ۳ بار هر بار نیم ساعت اب میده،  حدودا ۸ ، ۹ بار  بیشتر شب، ۲ بار روز ، ابو باز میذاره شلنگ رو میندازه تو حوض.! ی بار مدیر تذکر داد اولش گردن نگرف بعدشم گفت پیش میاد ادم یادش بره و کلی دعوا راه انداخت. 

من چون ط اولم میفهمم دلمم نمیاد اب هدر شه تا حالا ۳ بار ۱ و نیم شب بابامو فرستادم بره شیرو ببنده