2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه خودخواه بی شعور باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 37 پست

توهمین سایت یکی گفت ماکه آب داریم استفاده میکنیم نسل آینده هم به خودشون مربوطه😐بچه هم نمیارم که بخوام دلم بسوزه؛وقتی یه آدم جوون تحصیلکرده فرهنگ وشعورش دراین حدِ؛چه انتظاری ازبقیه میره😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیگم کسی آب نده گلدون اما با یه سطل آب حاصل از شستوشوی میوه ها یا دست هم میشه این کار رو کرد نه ...

اخه نمیشه من هم باغچه دارم آب میوه ها فقط به چندتا گلدون مگه میرسه؟؟ گاهی به سرم میرسه بزارم باغچه ام خشک بشه 

مرغ و خروس هم دارم که خیلی کثیف کاری میکنن و باید جاشون تمیز بشه،خوب چکار باید کرد؟خودم هم اذیت میشم از آب برای اینکارها استفاده می کنم درحالیکه مردم اب ندارن

بعضی وقت ها دولت موظف کاری کنه مثلا آب چاه برای امثال ما که باغچه داریم بزاره

واقعا شما هم اگر راه حلی به نظرتون میاد بگید ماهم استفاده کنیم

مطمعن باش جوابتو میده این چیزا رو نمیفهمن بجاش میگن چهار دیواری اختیاری.  ما تو اپارتمانمون یک ...

من باشم اون گلدون هارو میکنم میندازم دور 😑

مردم ندارن شیر بدن نوزاد اخه مگه ادم نیستن اینا

اخه نمیشه من هم باغچه دارم آب میوه ها فقط به چندتا گلدون مگه میرسه؟؟ گاهی به سرم میرسه بزارم باغچه ا ...

من خودمم همه اینارودارم؛آب ظرفا؛میوه وسبزیایی  که میشورم رومیریزم توباغچه؛جای مرغ وخروساهم خاکیه باجاروتمیزمیکنم

اخه نمیشه من هم باغچه دارم آب میوه ها فقط به چندتا گلدون مگه میرسه؟؟ گاهی به سرم میرسه بزارم باغچه ا ...

درسته عزیزم باید آب چاه باشه

ما یه فامیل داریم به باغچه بزرگ پر از گل داره

از شستن آب میوه و سبزی

شستن دست 

آبی که برای آبکشی خودش تو حمام میمونه میره تو لگن وایمیسه جمع میکنه

فکر کنی این آبها زیاده

بعد میگه فقط با آب پاش خاکشون رو خیس میکنم

حتی سبزی خوردنم داره 😊 سالهاست کارش اینه

من باشم اون گلدون هارو میکنم میندازم دور 😑 مردم ندارن شیر بدن نوزاد اخه مگه ادم نیستن اینا

اره والا

با آبِ خوردن، کار کشاورزی کردن😰😰😰

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍
فکر کردی تذکر بدی چی میگه جز توهین و فحاشی  من یه بار به همسایمون گفتم چرا اینقدر فرش میشوری ل ...

واقعا بی شعورن

اگر همه همسایه ها و مردم اعتراض کنن درست میشه

کاش الان بری بهش بگو الان فرشات چطورن؟

واقعا امثال این ادما تو بی آبی کشور همون اندازه دولتی ها مقصرن

من بیرون بودم،دیدم خانمی داره جلو در خونه که کو چه باشه رو میشوره،به یه آشغال پفک گیر داده بود که با فشا ر آب هلش میداد،آشغال پفک خودم برداشتم بهش گفتم،گناه داره آنقدر آب مصرف کردن،چنان درو کوبید با اخم انگار بهش توهین کردم. 

توهمین سایت یکی گفت ماکه آب داریم استفاده میکنیم نسل آینده هم به خودشون مربوطه😐بچه هم نمیارم که بخو ...

واقعا بعضیا شعور ندارن از خدا نمیترسن؟

این همه حدیث و روایت که مسلمونم نباشی با هر دینی حساب کنی نهی شده اصراف 😐

خوبه مام داریم دیه قتلشون رو بدیم بزنیم بکشیمشون؟؟؟؟ 😂😂😂😂 داریم دیگه دیشو میدیم

من خودمم همه اینارودارم؛آب ظرفا؛میوه وسبزیایی  که میشورم رومیریزم توباغچه؛جای مرغ وخروساهم خاکی ...

منم اب میوه و سبزی رو نگه میدارم ولی آی لباسشویی و ظرف که میره فاضلاب چه جور نگه میداری؟؟برای مرغ و خروس هم بو میگیره همسایه ها شاکی میشن البته بگم دو هفته یه بار جاشون رو میشورم ولی خوب بازم آب مصرف میشه

واقعا بعضیا شعور ندارن از خدا نمیترسن؟ این همه حدیث و روایت که مسلمونم نباشی با هر دینی حساب کنی نه ...

بخدامنوچندتادیگه توتاپیک بودیم گفتیم شوخی میکنی دیگه؟گفت نه نظرمن اینه😐ادعاشونم میشه😩

من بیرون بودم،دیدم خانمی داره جلو در خونه که کو چه باشه رو میشوره،به یه آشغال پفک گیر داده بود که با ...

واقعا اینم هر روز تو خیابون رو میشوره

هر روز صدنفر بهشون بگن درست میشن

بیاید بی تفاوت نباشیم واقعا بزار ناراحت بشن بزار فحش بدن اخر خسته میشه انقدر همه تذکر میدن

واقعا اینم هر روز تو خیابون رو میشوره هر روز صدنفر بهشون بگن درست میشن بیاید بی تفاوت نباشیم واقعا ...

بدی قضیه اینه که،خشکسالی گریبان گیر همه میشه،اگه فقط یقه پر مصرف رو می گرفت خوب بود.