2777
2789
عنوان

جن صدا داره؟😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 9181 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یمدته تو اتاق خوابم حس خوبی ندارم درست از وقتی تایپیکای جنی نی نی سایت و خوندم نصف شب تو خواب میپرم فک میکنم یکی داره نگام میکنه یا چند شب پیش حس کردم یکی نزدید صورتم داره نفس میکشه که با بسم الله از خواب پریدم

دیشب ساعتای 1ونیم بود از بیرون یه صداهایی میومد گفتم لابد سگی گربه ای چیزیه

دیدم نه اصلا شبیه صدا اینا نیست هی نزدیک تر میشد صدا. بخداوندی خدا اگه دروغ بگم

صداش قشنگ از پشت پنجره اتاق خواب میومد پنجره اتاق خواب تو یه حیاط خلوت کوچک باز میشه که پشت حباط خلوت زمین خالیه

صداش شبیه هیچ حیونی نبود شوهرمو صدا کردم گفتم توهم میشنوی گفت اره نمیدونم صدای چیه صداش یه چیزی بود بین خرناس و اه و ناله که قاطی شده باشه

هی بلندتر و بیشتر میشد خییییییلی ترسیدم

شزوع کزدم ایت الکرسی و ناس خوندن و تکه اول سوره بقره

بخدا صدا قطع قظع شد دیگه هیچ صدایی نیومد😓😓😓

میترسم واقعا جن باشه😓

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸
این تاپیک رو باید شب میزدی هیجان انگیز تره بترسیم کیف کنیم😁😁😁

وای نگو

من یه شب تاپیک جنی خوندم 

شب تا صبح خواب جن میدیدم 😆

همش هم ب خودم میگفتم دیدی بچه ها راست میگفتن چرا من باور نمیکروم 😁

(    )
😂 😂 😂 😂 😂 😂  دیشب یا دیروز بود یه تاپیک بود میگفت تو کوچه همش پشت سرش صدا میومده بعد دی ...

شاید یکی شیطنت کرده چوب رو با نخ بسته ب پاش هرجا میدوییده چوبه هم میدوییده  

حاجت دلمو بگیرم؟   
یمدته تو اتاق خوابم حس خوبی ندارم درست از وقتی تایپیکای جنی نی نی سایت و خوندم نصف شب تو خواب میپرم ...

خودت میگی گلم تاثیر داستان سرایی های نی نی سایته  

سعدیا گفتی که مهر ش میرود از دل ولی...مهر رفت و ماه آبان نیز آرامم نکرد
خودت میگی گلم تاثیر داستان سرایی های نی نی سایته    

وای صدا رو شوهرمم میشنید و میگفت نمیدونم صدای جیه اگع فقط خودمدمیشنیدم میگفتم توهم زدم وای وقتس دیدم اون میشنوه بیشتر ترسیدم

🌸🌸وخدایی که داشتنش جبران تمام نداشته هاست🌸🌸