2777
2789
عنوان

جن صدا داره؟😨😨😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 9163 بازدید | 157 پست
دارم تایپ میکنم الان همشو مینویسم

اول تایپک میکردی خب .دوست جنمو بفرستم سراغت 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین صدا نداره ینی دارنا ولی صداشون اونقدر بلنده که بشنوی کر میشی فقط بسورت پچ پج میشنوی نه واضح اللته من اینو یجایی خوندم 

میشه برام از ته دل دعا کنین از ته ته ته  دارم از خدا خیلیی دور میشممم خیلییی

جن اذیت و ازاری به انسان نمیرسونه . جن مسلمان و کافر داریم . جن ها  نمیتونن به انسان نزدیک بشن . جن ها  قابل دیدن نیستن 

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
این تاپیک رو باید شب میزدی هیجان انگیز تره بترسیم کیف کنیم😁😁😁

آره واقعا

نصفه شب

خونه تنها...

دوستان رعایت نمیکنن دیگه 😂😂😂

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خب بله  مثل ادمان ما از جنس خاک اونا آتیش غذا هم میخورن اما خیلی کمتر از ادم ها میتونن ب زما ...

😧😧😱😱😨😨😨وای چ ترسناک

میشه مهون دلاتون یه صلوات خیلی نیازمندخدامم توروخداقسم😭

من یبار وسط روز شوهرمو دیدم تو خونه گفتم عه کی اومدی؟ گفت الان ولی دارم میرم سریع رفت بعد زنگ زدم بهش همون لحظه.دیدم سرکاره ،صدای دستگاه ها میومد .مطمٸن شدم که اصلا خونه نیومده.چند روز فقط گریه میکردم شبا نمیتونستم بخابم.توهم هم نبود چرا باید توهم بزنم وقتی حالم خوبه خوب بود.

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته