سلام خانومای گل تاپیک مخصوصا اونا که هنوز اینجا رو سر پا نگه داشتن بچه ها ببخشید اگه سر نمیزنم یکم روحیه ام بهم ریخته اس نمیخوام اون چند باری هم که میام ناراحتتون کنم سمیه خیلی خوشحالم که انقدر پر انرژی و شاد هستی خیلی خوبه که با سورنا انقدر وقت میگذرونی راستشو بخوای من یه موقعهایی فکر میکنم بچگیمو گم کردم اصلا نمیتونم با نفس بازی کنم کل وقتی که با هم میگذرونیم محدود میشه به نقاشی ،کار کردن با کتاب کاراش یا تمرین موسیقی شایدم این کلاسهایی که ثبت نامش میکنم سرپوشی برای اینکه کم کاریهامو جبران کنم خوشحالم که میبینمت اگه بتونم خودم بیام عالی میشه حالا باید با لیلا هماهنگ کنم چون به اون طرفا زیاد وارد نیستم نفسم یکم سرما خورده که خدا کنه تا اونروز خوب بشه دوست ندارم باعث مریضی بچه های دیگه بشه جای منیره هم خیلی خالیه ولی احتیاج به یه استراحت و شارژ داشت لیلا چقدر خوبه که کیمیا تو یه جلسه کلی چیز یاد گرفته نفس رو هم ثبت نام کردم ولی تا الان کلاسشون تشکیل نشده امروزم زنگ زدن روزشو تغییر دادن خوشحال شدم از اینکه حالت بهتر شده و ممنون که فقط همت تو بچه ها رو دور هم جمع میکنه ما هم یه مسافرت چهار روزه داشتیم که همونطور که سمیه گفت هوا حسابی بارونی بود یعنی سه روزش بارون بود و فقط روز عید هوا صاف شد سه روز تو رامسر بودیم یه روز رویان ویلای دوست همسری که خیلی شیک بود تله کابین سواری و بازدید از کاخ موزه و رفتن به جنگلهای دالیخانی برنامه رامسر بود جت اسکی و اسبسواری هم رویان توی رامسر هم یه رستوران عالی رفتیم رستوران کدبانو تو رمک غذاش خیلی خوب بود گذرتون افتاد امتحان کنید ولی برعکس تعریفی که از برادران شنیدیم و ازدحام مشتریهاش غذاش خیلی خوب نبود فقط ماهیش خوب بود تو رویان هم رستوران مادربزرگ که غذاهای محلی خوشمزه ای داشت نفس هم روز اخر یه دل سیر شنا کرد من و باباشم بی بهره نموندیم چون از جت اسکی افتادیم تو دریا بعدشم که به جمع و جور مسافرت گذشت و پر کردن فریزر که هنوزم کار داره پنجشنبه رو هم یه سر رفتیم تاکستان عیادت یکی از اشنایان همسر که تصادف کرده بود لهجه شون برام خیلی جالب بود اگه تاکی صحبت میکردن خیلی سخت متوجه میشدم بعد از برگشتن نفس تب کرد و یه شب رو تا صبح تو بیمارستان گذروندیم البته چون بخور میدادن خیلی طول کشید خون دماغشم هنوز ادامه داره که حسابی عاصی شدم ولی باز به اینم شکر اینم از اوضاع و احوال ما تو این چند وقت