2777
2789
عنوان

کسی هس شوهرش قرص ترامادول بخوره!؟

55508 بازدید | 111 پست

میگن توبه گرگ مرگه همینه😔 دوباره اول صبحی حالم بد شد! 

تقریبا یه  ساله فهمیدم این داستانو... 

ده بار قول داده و قسم خورده که دیگه نخوره!  خودش دید سر سقطم از زایمان بیشتر اذیت شدم داشتم میمردم... گفتم نکن این کارو شاید تأثیر داشته! باز قول داد و باز قرصی که توماشینش پیدا کردم نصف بستشو هم خورده بود😭

تو یه جعبه کوچولو که توش فیوز میذاره گذاشته بود... 

بعد اعتراض داره چرا روزایی که ماشینمو نمیبرم میری میگردی😭😭😭😭 

ای خدا حالم بده دارم روانی میشم! 

فقط یه بچه سالم از خدا میخوام واسم دعا کنید😔 از همه جا میمونم دلم میخواد بترکه آخر میام اینجا... 

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با آرامش باهاش صحبت کن وقتی میگردی به روش نیار. بهتره باام برید دکتر ترک اعتیاد

قبول نمیکنه خودش آخه😔 بسته قرص برداشتم جاش تو یه برگه نوشتم خر خودتی گذاشتم سرجاش

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

این قرصا چ شکلیه؟؟میش یکم توضیح بدی؟دوست منم توجیب شوهرش پیداکرده بود من حدس زدم ترامادول باش اماالکی گفتم واس بدنسازیه 

⚠هُشـــدار کـه آرامـــشِ مـا را نخــراشــے⚠         ( روانشناس💐)

دوست عزیز فعلا از خدا بچه نخواه چون بدبخت میشه.. قرص م به مرحله غش کردن برسه دیگه ترکش غیر ممکنه دوست من شوهرش قرص میخورد بعد دوسال جدا شد.. پس دنبال این باش ترک کنه نه اینکه یه بچه بیگناه بیاری وسط بعد فردا بیای تاپیک بزاری شوهرم قرص میخوره چیکار کنم بچه دارم مجبورم تحمل کنم شرایط طلاق ندارم

تو ساده دل کندی ولی،تقدیر بی تقصیر نیست
شوهر منم دو سه ماه میخورد ولی ول کرد. 

بیخیال نمیشه آخه😭 یه ساله که من فهمیدم خدا میدونه چندساله میخوره.... 

قول میده قسم میخوره باز همون آش و همون کاسه

قرص خیلی سخت ترک میشه 

😔کلافه شدم دیگه

عزیزم فایده نداره هرچی هم بگی. باید خودش بخواد.

هر چی کنترل میکنم خودمو بزنم به بیخیالی نمیتونم!