2777
2789
حالا صبر کن معمولا با تاخیر بی‌بی‌مثبت میشه صبر کن 

حق باشماست اوندفعه هم امله شدم‌همون روز تاخیر نشون داد اینماه نه علایم پریود دارم‌نه علایم‌بارداری.کیست نشده باشه

خداازدهنت بشتوه.نه مشکلی تداریم فقط چون یبار سقط کردم دویت دارم‌بچه ببارم انتظارم‌طولانی نشه دکترمم ...

من جاریم ۴ ماه بعد سقطش ناخواسته باردار شد دوباره. بزن بیخیالی . هرچند نمیشه ولی چ کنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما برو عزیزم . نگران نباش استرس اصلا خوب نیس توکل به خدا کن و بیخیال باش حتما نتیجه میگیری♥️🌺

همون دیگه دکترم‌همش میگه استرست مانع باردارشدنته وگرنه بدنت امادست نمیتونم استرس لعنتی رو ازخودم‌دورکنم

حق باشماست اوندفعه هم امله شدم‌همون روز تاخیر نشون داد اینماه نه علایم پریود دارم‌نه علایم‌بارداری.ک ...

نه به این راحتی کیست نمیشه ، چندروز صبر کن انشالله حامله ای

خدایا برای همسر بی نظیر و دختر یکی یکدونم سپاسگزارم❤️🌸
همون دیگه دکترم‌همش میگه استرست مانع باردارشدنته وگرنه بدنت امادست نمیتونم استرس لعنتی رو ازخودم‌دور ...

میدونم طبیعیه ولی سعی کن بهش فکر نکنی دعا و قرآن بخون حواست پرت شه بگو خدایا هرچی صلاحمه همون شه بسپار دست خودش عزیزم 🌺

خدایا هوای بنده هات و داشته باش ک جز تو کسی و ندارن
امروز و خیلی رورای دیگه میشینم‌گریه میکنم‌میگم‌یعنی از گربه و سگ و قورباغه بدترم‌که اونا بچه دارن من ...

اینجوری نگو استانه ی صبر و تحملت و ببر بالا ان شالله ک زوده زود جواب میگیری 🙇‍♀️

خدایا هوای بنده هات و داشته باش ک جز تو کسی و ندارن

بخدا قرانمم الان روی میزه هرروز میخونم هرروز نادعلی کبیر میخونم از خدا از امامها میخام دلمو اروم کنن نمیدکنم چرا بعد سقطم اینقد حساس شدم‌همسرم‌زاقتش زیاده تحملم میکنه من‌خودم حوصله خودمو ندارم دیگه

امروز و خیلی رورای دیگه میشینم‌گریه میکنم‌میگم‌یعنی از گربه و سگ و قورباغه بدترم‌که اونا بچه دارن من ...

عزیزم اینجوری نگو . فرزند شما تو راهه مطمعن باش. فقط طبق قانون طبیعت وقت و زمان خاصی باید پا تو این دنیا بزاره . همه چی روی حساب کتابه . من خودمم ۹ ماه منتظر بودم و کاملا شمارو درک میکنم