2777
2789
عنوان

شوهرم پشت بهم ميخوااابه..

| مشاهده متن کامل بحث + 12242 بازدید | 254 پست
ما کلا قاطی داریم و به همین علت رو خوشخواب بزرگ نمیتونم بخابیم چون تکون میخوریم همدیگه رو بیدار میکن ...

خخخ اره اینم خوبه ولی بدبختی من خنگ تخت دومتری برداشتم الان هیچ جوره جور نمیشه یاید سه تا ی نفره بزارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بهدنظرت درست میاد ؟

نه عزیزم.. انقد بحث کردم.. انقد با محبت و التماس گفتم... از رژ قرمز هم گذشته... از شب عروسی تا الان جدا میخوابه! بیشعوره ديگه! 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

اقاااا چقد حساسییی من شوهرم بغلم میکنه دو نقیقه نمیشه در میرم انقد گرمم میشه کلافه میشم😂😂😂😂اصن نمیتونم تو بغلش بخوابم اخرشم هرکدوم ی ور خوابمون میبره اونم حالت کج و کوله خودمون ک عادت داریم الانم داره خر خر ویکنه 😂😂😂بیخیال بابا انقد حساس نباش بیخودی زندگیتو تلخ میکنی با این فکرا

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  
اقاااا چقد حساسییی من شوهرم بغلم میکنه دو نقیقه نمیشه در میرم انقد گرمم میشه کلافه میشم😂😂😂😂اصن ن ...

اخه ما نصف عمرمونو ميخوابيم،،يعني از خوابمون لذت نبريم واقعااا نصف عمرمون بر فناست..

اخه ما نصف عمرمونو ميخوابيم،،يعني از خوابمون لذت نبريم واقعااا نصف عمرمون بر فناست..

اخه وقتی خوابی متوجه نمیشی ک بیداریتو بچسب بعدم شاید حرارت بدنش زیاد باشه اذیت شه تو خواب حتما باید ازاد بخوابه یا چیزای دیگه پس بهتره برای چند مین قبل خوابتو ساعتایی ک متوجه گذرشون نمیشی فکرتو مشغول نکنی و از قشنگی ساعتای بیداریت با این فکرکم نکنی

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر