2777
2789
عنوان

بيايد بگيد من مقصرم آخه؟؟؟؟

196 بازدید | 13 پست

خانوما شوهرم خيلي دو روعه.

پيش خانواده من چنان خودشو مرد خوب و مهربون جلوه ميده مردي ك مثلا خيلي خيلي زنشو دوس دارههههه اصلا برخورداش يجوريه ك نگوووو همش تحويلم ميگيره مياد پيشم ميگه ميخندهههه واي ولي كافيه بريم سمت خانواده خودش....اصن از اين رو ب اون رو ميشههه منو آدم حساب نميكنه اصن. انگار ن انگار ك من هستم...من ناراحت ميشم خيلليييي ولي اصلا ب روش نميارم چيكار كنم يني باهاش حرف بزنم بگم ك اينطوريه؟؟؟

بزرگ شـــدن آرزوي خوبــــي نبـــــود😢

جو ميگيرش طبيعيه سعي كن عادت كني

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اره حتما بگو ..

البته من بودم دوبار جلو خانوادم ضایش میکردم حساب کار دسش بیاد

پیش ب سوی لاغری واندام زیبااااااااا😍😍من رژیم رو شروع کردممم..خواست توانستن است💪💪💪💪😇😇😇

واي پريشب مامانم خونمون بود ميخواست بره سركار.چنان خدافظي كرد با من كم مونده بود جلوي مامانم بغلم كنه.ولي جلوي مادر خودش ي خدافظي خيلي خشك همين

واي پريشب مامانم خونمون بود ميخواست بره سركار.چنان خدافظي كرد با من كم مونده بود جلوي مامانم بغلم كن ...

يني اگ مادرخودش بود ي خدافظي خشك

آره بهش بگو این چه مدلشه. بایدجلوخانواده خودت بیشتراحترامت کنه که اونام بیشتر بهت احترام بذارن ناین ...

آره دقيقا...منم همين منظورمه ك بايد احترام بذاره جلو اونا ك اونام ب من احترام بذارن