2777
2789

سلام 

من خودم ۳۵ سالمه و همیشه دوست داشتم پزشکی یا دارو بخونم اما متاسفانه نشد هنوز هم چشمم دنبالشه 

خیلی دوست دارم بدونم کیا مثل من هستن که اشنا بشیم شاید انگیزه همدیگه شدیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه نیتتون پول درآوردنه نکنید اینکارو چون الان همه همینجوری فکر می کنن

و به نظرم این رشته ها به اندازه کافی همین الانش هم اشباع شده

چه برسه به چند سال دیگه که الان خیلیا به نیت پول میرن دنبال این کار

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   

من یه دکتری رو می شناسم حدود 35 سالگی پزشکی قبول شد و رفت خوند تازه با دو تا بچه و شوهرش هم فوت کرده بود

روزی از روزها ،شبی از شب ها ،خواهم افتاد و خواهم مرد ،اما می خواهم هر چه بیشتر بروم .تا هرچه دورتر بیفتم ،تا هرچه دیرتر بیفتم ،هرچه دیرتر و دورتر بمیرم .نمی خواهم حتی یک گام یا یک لحظه ،پیش از آن که می توانسته ام بروم و بمانم ،افتاده باشم و جان داده باشم ،همین .

فکر میکنی بتونی قبولشی، اینهمه فاصله افتاده، رقابت کنکور تو این رشتهها زیاده و سنگین، تازه اگه قبول هم بشی هفت هشت سال باید درس بخونی اونم حسابی، خیلی سخته، من که حتی تصورش رو هم نمیتونم بکنم