2777
2789
ماشالله چه خوب. من دو تادختر خوشکل دارم دلم پسر می خواد پیشنهاد خاصی برام نداری؟ الان یه رژیم دارم ق ...

زنده باشن برات می نویسم بعدا الان شوهرم اومد خونه فعلا نمی تونم برات مفصل می نویسم اخه من سر اولی رفتم برارژیم پسر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید چون اصلا خودم لبنیات حتی پنیر لب نمی زنم

من الان تو رژیمم روزانه زنجبیل دارچین زعفران و هل میریزم تو چای، پسته، موز،زردالو و برگه زردالو هویج، کشمش، انجیر، خرما ، رنگینک با خرما مغز پسته و زنجبیل دارچین داخل ارده می خوریم. برنج کته می کنم با زعفرون، خورشت با لپه و گوشت بوقلمون و بره، سیب زمینی و هویج با ادویه های گرم. هر روز 5 تا فلفل ناشتا، دکتر بهم قرص تاوانکس، لاکتول و فلوکونازول برای عفونت داده، قرص ویتامین ای و ب کمپلکس برای تقویت، یه شیاف هم برای نرمی واژن، ضمنا گفته هفته ای سه روز هم با جوش شیرین واژنت رو شستشو بده، به شوهرم پودر پرو کسی رکس داده البته قرص ولمن هم میدم بخوره، تقریبا برنامه هر روزمون همینه الان 5 پریم، ان شالله 2 پری بعدی باید برم دکتر تا بگه چکار کنم که بعد بهم زمان اقدام بده احتمالا می خواد دوباره دارو هم بده 

من الان تو رژیمم روزانه زنجبیل دارچین زعفران و هل میریزم تو چای، پسته، موز،زردالو و برگه زردالو هویج ...

عزیزم رژیمت خیلی کامل منم همینارو می خواستم بگم دکتر به من وشوهرم گفت اصلا برنج وگوشت روباید حذف کنید وگوشت بوقلمون وبلدرچین بخورید بعد فلفل سیاه هم تو پروییدیدروزی چند تا بخور تخم هویج فرنگی هم دم کن تو روزای اول پری بخور خیلی بد مزه ی ولی واژن وبسیار قلیایی می کنه توت فرنگی قبل رابطه بخور بسیار قلیایی می کنه خونت وخرما هم زیاد بخور نون سبوس دار ودکتر گفت خیلی خوبه عرق کاسنی هر دو بخورید تخمه افتابگردون زیاد هر دوتا تون بخورید خودت اول نمک شو بخور بعد بعد بشکنش اخه نمک خیلی خون وقلیایی می کنه دوش اب سرد به شوهرت بگو زیاد بگیره کاشکی رژیمت وبعد شهریور شروع می کردی اخه الان وسط تابستون چون گرما باعث می شه اسپرم شوهرت حرکتش کم بشه بعد رابطه که احتمالا دکتر باسونو بهت می گه چه شبایی داشته باشی نیم ساعت پاهات و بگیر بالا بعد بخواب واصلا خودت ونشور راستی دکتر به من می گفت روز ی دوبار خودت وبا جوش شیرین بشور مغز پسته وبادام فندق هم با موز شوهرت زیاد بخور کلا دور سردیجات ولبنیات وچند وقت خط بکشید شوهرت اگه کمی بخوره اشکال نداره چون برا اسپرمش خوبه ولی خودت اصلا نخور موفق باشی عزیزم

عزیزم رژیمت خیلی کامل منم همینارو می خواستم بگم دکتر به من وشوهرم گفت اصلا برنج وگوشت روباید حذف کنی ...

دکتر نگفت خودتو چجور بشوری؟ برای اقدام روز اقدام رفتی سونو یا از کیت و دماسنج استفاده کردی؟ در مورد روز اقدام بیشتر توضیح میدی لطفا؟ راستی تخم هویج با تخم هویج فرنگی فرق داره؟ یکی از دوستان می گفت تخم هویج برای تقویت فولیکول هست بنظرت اگر قرصای تخمک گذاری داد بازم تخم هویج بخورم. یکی هم میگفت تخم هویج ضخامت اندومتر رو کم میکنه

چجوری خودتو با جوش شیرین میشوری😓به منم یاد میدی؟

دکتر به من گفت هر شب یا سه شب در هفته 2 قاشق چایخوری جوش شیرین داخل اب بریز و با سرنک بریز داخل واژنت. البته امتحان کردم اگر حالت سجده ای بخوابم بهتره و مدت زمان بیشتری محلول تو واژنم می مونه

عزیزم رژیمت خیلی کامل منم همینارو می خواستم بگم دکتر به من وشوهرم گفت اصلا برنج وگوشت روباید حذف کنی ...

گل مریم جون شما چطور و چه زمانی حوش شیرین استفاده می کردید؟ روز یا شب؟ استفاده هر روزتون چند روز طول کشید؟ برای بدنتون مشکلی پیش نیامد؟ من دو شب استفاده کردم بعدش پری اومد از فردا پری تمامه باید دوباره استفاده کنم البته اقدامم می مونه برای مرداد دوره بعدیم. بنظرت از الان هر شب جوش شیرین بریزم تو واژنم؟ یکم می ترسم.