2777
2789

سلام

الان دوسالشه

چند روزه شروع کردم اما اصلا همکاری نمیکنه

امروز از ساعت۹:۳۵تا۱۰:۲۰دقیقه تو دسشویی بودیم اما اصلا انگار نه انگار 

همین که از دسشویی اومدیم بیرون لباس زیر آموزشی و شلوار تنش کردم همه جا رو خیس کرد

تو این چند روز کلا وضعیت به همین صورت بوده

عزیزم دوسال خیلی زوده. بین دو و نیم تا سه سالگی بهترین سنه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میتونی 7.8 روز همینکار میکنه بعد درست میشه پوشکش نکن توی خونه برا خواب فقط پوشکش کن بعد خودش کم کم از پوشک بدش میاد براهمین میره دستشویی ک حتی براخوابم پوشک نشه

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام

زوده توروخدا گير به پوشك و شير و پستونك ندين والله كسي هفت سالگي با پوشك سر مدرسه نرفته حرفاي مردم و ول كنيد اعصاب خودتون و بچه رو خورد ميكنيد برا شيش ماه يه سال ول كن پسر من تولد سه سالگي گفت خودش به خدا تموم

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

پسرداییم سه سالشه.هنوز پوشک تنشه. مامانش قصد نداره یادش بده. اما بچه خودش داره کم کم حالیش میشه. مثلا با اینکه پوشک تنشه،  وقتی میخواد دسشویی کنه میشینه وسط پذیرایی ب حالت دسشویی، میگه دارم پی پی میکنم😂😂😂 

پسر منم دوسالشه هر کاری میکنم نمیشه فقط وقتی جیشش تموم میشه میاد میگه مامان جیش کوچولو کردم

بالاخره یاد گرفتم امضا بزارم🤗🤗🤗آفرین به خودم🤭🤭چرا من اعلانام کمه؟چرا منو ریپلای نمیکنین بدجنسا؟☺☺من زیاد نظر نمیدم چون زیاد وارد نیستم البته شکست نفسی میکنما😎هرکی کلمات عاشقانه ی مازندرانی بلده بم یاد بده....تا وقتی که خوب باشین خوبم  پاچه مو بگیرین پاچتونو میگیرم😊😊😊