نصف پیمونه روغن با یه پیمونه شکر قاطی کن . تا کرمی رنگ شد سه تا تخم مرغو آروم آروم و یکی یکی بهش اضافه کن و برا هر کدوم یکی دو دیقه هم بزن . همزمان با تخم مرغ آخر یه ق مرباخوری واتیل بزن .
بعد ارد رو سه بار الک کن . به ارد بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری و یه نوک قاشق نمک بزن .
یک سوم ارد رو با موادت قاطی کن . نصف پیمونه شیر بریز و بصورت دورانی با لیسک هم بزن . نیاز به هم زن نداره . یواش یواش نصف دیگه پیمونه شیر رو بریز و آرد رو هم اضافه کن . اگه دوس داری طعم دار بشه بهش زعفرون بزن . یا پوست پرتقال یا لیموترش رو رنده کن بریز داخلش . دوس داشتی کشمش و گردو هم بریز . بعدم کف ظرفتو چرب کن و بریز داخلش . اگه داخل پلوپز بپزی بهتره . اگه میخوای تو قابلمه بپزی بزار روغن حسابی داغ بشه ک بعد نچسبه . و دورتادور قابلمه هم چرب کن .
حنما زیرش شعله پخش کن بزار .