2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یه کم وانیل هم اضاف کن. فنجونت نشکن باشه. آب زیاد نریزی بره تو فنجونا چون خمیری میشه. و وقتی در آوردی یه کم بچین رو دستمال آشپزخونه تا رزوبت اضافیش گرفته بشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

نصف پیمونه روغن با یه پیمونه شکر قاطی کن . تا کرمی رنگ شد سه تا تخم مرغو آروم آروم و یکی یکی بهش اضافه کن و برا هر کدوم یکی دو دیقه هم بزن . همزمان با تخم مرغ آخر یه ق مرباخوری واتیل بزن . 

بعد ارد رو سه بار الک کن . به ارد بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری و یه نوک قاشق نمک بزن . 

یک سوم ارد رو با موادت قاطی کن . نصف پیمونه شیر بریز و بصورت دورانی با لیسک هم بزن . نیاز به هم زن نداره . یواش یواش نصف دیگه پیمونه شیر رو بریز و آرد رو هم اضافه کن . اگه دوس داری طعم دار بشه بهش زعفرون بزن . یا پوست پرتقال یا لیموترش رو رنده کن بریز داخلش . دوس داشتی کشمش و گردو هم بریز . بعدم کف ظرفتو چرب کن و بریز داخلش . اگه داخل پلوپز بپزی بهتره . اگه میخوای تو قابلمه بپزی بزار روغن حسابی داغ بشه ک بعد نچسبه . و دورتادور قابلمه هم چرب کن . 

حنما زیرش شعله پخش کن بزار . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
مدیونی اگه درست نکنی 😂😂😂 دوساعت تایپ کردم 😐

😂 😂 😂 

نه حتما درست میکنم

یه دستورشو داشتم گم شده البته اونم خودم درست نکرده بودم ک یادم مونده باشه😌😌😌😌

😂 😂 😂  نه حتما درست میکنم یه دستورشو داشتم گم شده البته اونم خودم درست نکرده بودم ک یادم م ...

نوش جونتون عزیزم 

من اتفاقا دیروز درست کردم . خیلیم خوب شد و پف کرد . ایشالا شمام بپزی خوب بشه . 

لنظرم شما ک میخوای توی قابلمه درست کنی بریز تو قابلمه پیرکس شیشه ای ها ک بتونی ببینی زیرش نسوزه . اگه پلوپز داری بریز تو پلوپز . توی بخار پزام خوب میشه .

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...
ارسال نظر شما
این تاپیک قفل شده است و ثبت پست جدید در آن امکان پذیر نیست

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز