2777
2789
عنوان

نوع حرکات جنین هفته 34

5657 بازدید | 4 پست

حرکات جنینم تعدادش خوبه. . اما نوعش مثل لرزه میمونه. یا گاهی یه کوچولو شکمم برامده میشه.اما مثل این کلیپ های تو اینترنت بالا و پایین نمیشه شکمم.

کسی اینجوری بوده؟ چرا اینجوریه؟

طبیعیه عزیزم نگران نباش حرکت کنه کافیه مدلش مهم نیست .انشاالله به سلامتی زایمان کنی برامنم دعا کن

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️

من هفته 32هستم عزیزم منم وقتی به پهلوی چپ میخوابم یه چیزی میاد بالا چند ثانیه بعد میره خودمم هنوز نمیدونم دستشه یا پاشه مامانم که میگه دست وپاهاش تا شده به سمت داخل شکمش اون که میاره بالا شکمم برآمده میشه آرنجه نی نیه

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم   چونکه کفش پوشیدن راحتتر از فرش کردن تمام خیابان هاست  ....مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته  ..هر داغی روزی سرد میشود ولی پخته هیچ گاه خام نمیشود  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینجوریم

بچم تو شکمم بندری میرقصه😂😂

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

واسه منم همین طوره همش میلرزه

ولی طبیعیه دیگه جاش که تنگ میشه اینطوری میشه به نظرم.

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️