2777
2789

عزیزم دختر من چهار با تب بالا تشنج کرد تحت نظر دکتر اشرفی هست گفته وقت تب دیازپام پنج بدم بچه شما که بدون تب شده علت بیماریش چیز دیگه ای هست حتما همین امروز ببرش متخصص مغز و اعصاب کودکان اختمالا فنوفاربیتال باید بخوره اگه درمان نشه روی مغز تاثیر منفی میزاره

خدایا مرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توبیمارستان اینجوری شد وتشخیص ندادن که حملات تشنجه.روز جمعه بود ومتخصص حضورنداشت اما وقتی دکتراومد ودید گفت تشنجه و ارجاعش دادن به یه بیمارستان اطفال که دکتراش فوق تخصص اطفالن.اونجا ام ار ای وسی تی ونوار گرفتن علتش مشخص نشد الان با دارو کنترل شده

توبیمارستان اینجوری شد وتشخیص ندادن که حملات تشنجه.روز جمعه بود ومتخصص حضورنداشت اما وقتی دکتراومد و ...

سلام.عزیزم‌افت‌فشار‌خون‌‌رایج‌هم‌گاهی‌‌باعث‌تشنج‌

می‌شه.پیش‌دکتر‌قلب‌‌خوب‌هم‌برو.چون‌هر‌دکتری

نمی‌تونه‌تشخیص‌درست‌بده.

با‌دارو‌کنترل‌شده؟

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم
توبیمارستان اینجوری شد وتشخیص ندادن که حملات تشنجه.روز جمعه بود ومتخصص حضورنداشت اما وقتی دکتراومد و ...

اگر‌با‌دارو‌کنترل‌شده‌‌فکر‌نکنم‌از‌افت‌فشار‌باشه.

ان‌شاالله‌عزیزم‌‌پسرت‌خوب‌بشه.

اَلّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ عَجل فَرَجَهُم

دختر منم توی دوماهگی تشنج بدون تب کرد، دکتر براش فنوباربیتال ۱۵تجویز کرد روزی دوتا،بعد از یک ماه باز اون حالتش تکرار شد اماا در حد چند ثانیه، بعد بهش ب۶ داد و گفت اگر شدت گرفت فنی تویین بهش بده، ام ار ای هم دادیم و خوب بود، نوار مغزشم امروز میخوام ببرم نشون بدم، منم خیلی خیلی نگرانم،خداروشکر همت چیزش هم خوبه ،هم شیر خوردنش هم وزنش هم دور سرش هم هوشش، میترسم روی هوشش تاثیر منفی بذاره، خیلی سخته بچمو تو اون حالت میبینم، خودشو سفت میکنه و خیره میشه، صورتشم سرخ میشه، در حد چند ثانیه

دختر منم توی دوماهگی تشنج بدون تب کرد، دکتر براش فنوباربیتال ۱۵تجویز کرد روزی دوتا،بعد از یک ماه باز ...

سلام عزیزم تشنج بچه شما خوب شد پسر منم هفت ماهشه امروز برای اولین بار چند بار سرش رو هم کرد و خیره شد