2777
2789

یه برگه قرآن دارم که هر سه ماه یک بار بهم میرسه وباید بخونم البته روزی یه حزب با معنی...اینبار رفت خونه مادر شوهرم اونم یادش رفت بهم برسونه دیر بدستم رسید. قرآن زیاد شده  برام سخته تو یه روز تمومش کنم آخه باید هر حزب رو همون روز بخونی نخونی به گردنت میمونه..میخواستم بدونم کسی هست که بتونه کمکم کنه باهم بخونیم هرکس میتونه اگ  یادش نمی ره آخه دین به گردن من میمونه. بیاد کمک.....من بهش میگم از کجا تا کجا رو باید هم عربی هم فارسی بخونه زیاد نیست سهم هر نفر ۵صفحه از قرآن میشه...اجرتون با امام زمان.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید یه سوال دیگه😁 یعنی دوروز وقت هست ک بخونم یا فردا چیز دیگه ای باید بخونم؟ یکم گیجم من   ...

نه میتونی این مقدار قرآن رو که بهت دادم شما لطف کردی قبول کردی رو امروز یا فردا بخونی عزیزم

نه متاسفانه من نمیتونم

مشکل خودم بود باید خودم حل میکردم.که کمکم خواستم تا بتونم از زیر دین بیام بیرون حالا اگ هرکس اومد کمک کرد واقعا ازش ممنونم و براش دعا میکنم حالا شما میگی نمیتونم برای شما هم دعا میکنم عزیزم