2777
2789

وای وای وای اینا چه تایپیکایی هست ک میزنید زشته بقران یکاری کردین ک روی همه تاثیر گذاشته حرفاتون اینقد زنه ب رابطه ی شوهرش و خواهرش فک میکنه که تا شوهرش ب خواهرش میگه فلانی خوبی سریع میاد تایپیک میزنه وای شوهرم با خواهرم رابطه داره چکار کنم،، 

زشته بخدا حرمت زندگیامونو نگه داریم حرمت رابطه های اقوام را نگه داریم بخدا اینا همش تاثیر منفیه بعضی حرفای ادمای مریضه 

توروخدا به خودمون بیایم یعنی چی اخه

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام

تاااااپییییییییییییک

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد حرف باشه اشکالی نداره😁 خواهر زن مثل خواهر خود آدمه! 

ولی یه بنده خدایی اومده بود دادگاه میگفت رفتم خونه خواهرم با شوهرم.... 😑 بعدم گفتن تو که کلاس داشتی چرا زود اومدی😱

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
وات د فاز🤔

no فاز. فقط خواستم بگم عزیزان تاپیکه .نه تایپیک 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
در حد حرف باشه اشکالی نداره😁 خواهر زن مثل خواهر خود آدمه!  ولی یه بنده خدایی اومده بود دادگاه ...

من میگم حتی اگه دیدیم هم برای کسی تعریف نکنیم بخدا رو زندگی بقیه هم تاثیر میزاره زنه اینقدر اینجور چیزارو میبینه میگه یعنی شوهر منم با یکی رابطه داره،،، زوم میشه رو شوهره هی چکش میکنه هی دنبال یه سوژه س ازش اینقد گیر میده و  زوم میشه رو شوهره ک میشه دعوا و بجث و اعصاب خوردی

زندگی را کسی تلخ کرد برام ک همه کس بود برام

اصلا همه تاپیک هایه طرف اینکه میان میگن خواهرشوهرم جلو شوهرم فلان لباسو پوشید

خواهرشوهرم به شوهرم زنگ زد

پیش شوهرم میشینه و...😨😨😨😨

والا ادم شاخ درمیاره

تاحالا ندیدم کسی به محارم شوهر حسادت کنه که فلان لباس روپوشید

آدم عوقش میگیره از بعضی تفکرا

یاعلی
 من میگم حتی اگه دیدیم هم برای کسی تعریف نکنیم بخدا رو زندگی بقیه هم تاثیر میزاره زنه اینقدر ا ...

اون که آره!  ولی آدم کنجکاو در هر حال کرم خودشو میریزه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘