وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه جورایی با حرفات موافقم ،خیلی از زن و شوهرها مهارت همسر داری و اداره زندگی رو بلد نیستن و به لحاظ روانی آمادگی ازدواج ندارن و نتیجه میشه تاپیکایی که میبینین
وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه
در حد حرف باشه اشکالی نداره😁 خواهر زن مثل خواهر خود آدمه! ولی یه بنده خدایی اومده بود دادگاه ...
من میگم حتی اگه دیدیم هم برای کسی تعریف نکنیم بخدا رو زندگی بقیه هم تاثیر میزاره زنه اینقدر اینجور چیزارو میبینه میگه یعنی شوهر منم با یکی رابطه داره،،، زوم میشه رو شوهره هی چکش میکنه هی دنبال یه سوژه س ازش اینقد گیر میده و زوم میشه رو شوهره ک میشه دعوا و بجث و اعصاب خوردی