2777
2789
عنوان

خدا ببخشه منو ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

يه دفعه روز مادر همه عكسه پروفايلشون عوض ميكنن  از اين جمله ها ميزارن :آي خونه اي كه مادر ندار ...

منم مادر ندارم ولی اینجور تفکری هم ندارم  

بقیه شادن   همه که فکر نمیکنن ما چی میکشیم  

باید به دیگران حق داد 

تا مادرتو از دست ندی اصلا نمیتونی درک کنی 

خدایا شکرت. 

همین تکنولوژی که انقدر کار ادما رو راحت کرده این جنبه بد رو داره انگاری مجبورمون کردن از ریز به ریز زندگیمون عکس بگیریم و یا دم به دقیقه از خوشیهامون بگیم من نمیگم ادم هیچ چی نگه!بگه ولی شورشو در نیاره البته منظورم نی نی سایت نیست بیشتر جایی که ادم اشنا و اقوام هستن مثل اینستاگرام یا واتساپ 

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

من نه پدر دارم نه مادر دارم نه طلا دارم وللللللی

یه خدای خوب ومهربون دارم که جای خالی همه چیز رو برام پر کرده هرچی خوب وبد که توی این دنیا است فانیه فقطفقط خداست که جاویدانه اگه کسی کاری کنه که خدا از آن او باشه سعادتمند جاش اون بالابالاهاست 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 
منم مادر ندارم ولی اینجور تفکری هم ندارم   بقیه شادن   همه که فکر نمیکنن ما چی میکشیم &nb ...

من نميگم شاد نباشن قدرداني از پدر و مادر به عكسه پروفايل ارتباطي نداره 

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
میشه درمورد امضات بگی عزیزم

مادر عزیزم شش سال پیش وقتی هفده ساله بودم فوت شد 

جاش تو زندگیم خیلی خالیه  

تکیه گاهم رفت 

تو که رفتی شهر خالی شد 

مگر تو چند نفر بودی مادر

خدایا شکرت. 

يكي بچه معلول داشت درد دل ميكرد يكي اومده بود ميگفت از وقتي تاپيكتو ميخونم روزي هزار بار بچه مو ميبوسمو و شكر  ميكنم كه سالمه

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
مادر عزیزم شش سال پیش وقتی هفده ساله بودم فوت شد  جاش تو زندگیم خیلی خالیه   تکیه گاهم ر ...

وای خدا خیلی ناراحت شدم 😢😢😢عزیزم خدا بیامرزتشون

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم