2777
2789
عنوان

خدا ببخشه منو ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 68 پست
منم مادر ندارم ولی اینجور تفکری هم ندارم   بقیه شادن   همه که فکر نمیکنن ما چی میکشیم &nb ...

عزیزم ابراز محبت الزاما نباید با عکس گذاشتن باشه ادم بره پیش مامانش بگه بخنده شاد باشه کادو بهش بده هیچ اشکالی نداره شادی واقعی همون رضایت مامان باباس ولی اخه دیگه چرا جار میزنن؟ اونم وقتی میدونن کسانی هستن که با دیدن این چیزا ناراحت میشن البته قبلا هم گفتم یه سری چیزا پز دادنش مشکل چندانی ایجاد نمیکنه چون ادم باید خیلی سطحی باشه که حسرت هر چیزی رو بخوره ولی یه چیزایی مثل این موضوع مورد بحث ما استثناست

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نميگم شاد نباشن قدرداني از پدر و مادر به عكسه پروفايل ارتباطي نداره 

چرا اتفاقا من احساسمو با پروفایل بروز میدم   همه همینن

کیک و تولد و ساندویچ و پیتزا رو قبول ندارما 

ولی متن از دل ادم میاد   

ادمو سبک میکنه

خدایا شکرت. 
عزیزم ابراز محبت الزاما نباید با عکس گذاشتن باشه ادم بره پیش مامانش بگه بخنده شاد باشه کادو بهش بده ...

من قبول ندارم    هیچ کس تا مادر داره   نمیفهمه بی مادری یعنی چی 

پس بهش حق میدم شادی کنه  

این مشکل منه که هنوز نتونستم این موضوع  رو تو خودم حل کنم

خدایا شکرت. 
من قبول ندارم    هیچ کس تا مادر داره   نمیفهمه بی مادری یعنی چی  پس بهش حق میدم ...

نظز شما محترم اما من فکر میکنم همیشه ادم نباید تو شرایطش قرار بگیره که درک کنه خودشم باید یه خرده عقلشو به کار بندازه ببینه کارش درسته یا نه

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!
نظز شما محترم اما من فکر میکنم همیشه ادم نباید تو شرایطش قرار بگیره که درک کنه خودشم باید یه خرده عق ...

ادامش نمیدم ولی چهار دیواری اختیاری  

مثل این میمونه به طرف بگی چون من کولر ندارم تو هم نباید کولر خونتو روشن کنی

خدایا شکرت. 
عزیزم جریان این تاپیک پدر چی بوده؟

ببخشيد من بچه كوچيك دارم مجبور شدم برم تاپيك رو ترك كنم....... يه نَفَر تاپيك زده بود كه از اخرين مسج پدرتون عكس بزارين 😕 ديگه خيلي ها غصه شون گرفت

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان