2777
2789
عنوان

خدا ببخشه منو ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1217 بازدید | 68 پست
تاپیک در مورد پدر چی بوده میشه برام توضیح بدید؟

یه تاپیک بود که گفته بودن شات از چت با باباهاتون بدین

استارتر بنده خدا قصد بدی نداشت منم اولش گفتم چه تاپیک خوبی

ولی بعدش خانم هایی که پدرشونو از دست داده بودن حرفایی زدن که داغون شدم خیلی ناراحت شدم😞

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

بچه ها یه سری چیزا مثل طلا مثل ظرف و اینجور چیزا ممکنه یکی دوست داشته باشه ولی از ته دلش آه نمیکشه ولی بخدا روز پدر و روز مادر رو خیلی جار نکشیم اونی که مادر نداره پدر نداره تا ته وجودش میسوزه. همین که کادو بهشون دادیم یا بهشون تبریک گفتیم کافیه چه نیازه فرت و فرت عکس بذاریم تو اینستاو واتساپ؟

الهی همۀ مردایی که تو نی نی سایت خانومن پریود بشن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکبار خیلی اتفاقی دل یک کسی که پدرشو ازدست داده بود و شکستم..نمیدونستم پدرش فوت شده رفته بودیم پارک گفت الان داییم میاد خفم میکنه گفتم مگه یتیمی بابا نداری چه ربطی به داییت داره که دخالت میکنه؟..به گریه افتاد اینقدر دلم شکست..با اینکه منو بخشید هنوز خودم خودمو نبخشیدم

در کمپین انرژی مثبت شرکت کنید دوستان لینک همین پایینهhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/2943096/کمپین-تعریف-کردن-از-صفاته-خوب-و-انرژیه-مثبت

دوستان خواهش میکنم اگه کسی من دلش شکوندم یابی حرمتی بهش کردم یاناخواسته حرفی زدم که ته دلش ناراحت شده منو حلال کنه اینقدر خودم گناهکار هستم که واقعا دیگه نمیکشم .هرکی منو میشناسه حلال کنه .اه یتیم زود میگیره اعتقاد دارم بهش من پدرم رفته کسی درمورد پدرش میگه ازطرف ناراحت نمیشم ولی خودم به شدت دلتنگ پدرم میشم خب نمیشه توقع داشت طرف از پدرش نگه من حداقل توقع ندارم 

خدایا ما را ان ده که ان به مگذار مارو به که و مه

يه دفعه روز مادر همه عكسه پروفايلشون عوض ميكنن 

از اين جمله ها ميزارن :آي خونه اي كه مادر نداره اله بله

نميدونم كسي كه مادر نداره بدبخته 

بي كسه 

نميدونم خوش حالي يني مامانم برام املت درست كنه

بسه ديگه ميدونيم لازم نيست جار زده بشه

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم

من تاپيك پدر نديدم ولي هميشه غصه نداشتن پدر عين به غده تو گلومه، پدرم زنده اس ولي خيلي سال پيش ما رو ترك كرد گذاشت رفت بي هيچ دليلي، هيچ وقت پدري نكرد براي من و داداشام. ما رو مامانم بزرگ كرد. 

وقتي دخترايي رو ميبينم كه با پدرشون خوبن بغض گلومو ميگيره وقتي شوهرم تعريف ميكنه كه تو بچگي باباش براش چيكارا كرده ميخوام بگم بس كن ولي ميترسم كه بگه حسودي ميكنم. 

خدا هيچ دختري رو بي پدر نكنه، درد نبودنشو زمان ازدواج بيشتر متوجه شدم، اگه بود نميتونستن هر بلايي سرم بيارن

خدا به هركي لياقت داره بچه بده

حيوانم آرزوست 😞😞😞
یکبار خیلی اتفاقی دل یک کسی که پدرشو ازدست داده بود و شکستم..نمیدونستم پدرش فوت شده رفته بودیم پارک ...

آخ واسه منم این پیش اومد😔😔دختره قرار بود جهیزیه بخره گفت باداییم میرم بیارم وسایلمو گفتم پس بابات چی؟😢😢

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
مثلا طرف تاپیک میزنه شوهرم کتک میزنه یکی میاد میگه خداروشکر شوهرم منو رو سرش میذاره😐

آخخخخ 

این خیلی زیاده 

یکی اومده گفته بود رفتم سونو غربال گری بچم مشکل داره کلی هم ناراحت بود

یکی اومده بود گفته بود خدارو هزار بار شکر بچه من سالمه😑😑😑😑

تو میای و همه دردامون دوا میشه..........
من خواستگار لاکچری میخوام‌خدااا😢

ینفر میگفت  منتظر کسی  نباشید خودتون رشد کنید به جاهای خوب برسید ببینید  چه کسایی که نمیان خاستگاریتون 

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم