2777
2789
عنوان

خدا ببخشه منو ..........

| مشاهده متن کامل بحث + 1218 بازدید | 68 پست

موافقم دلسوزوندن خیلی زود نتیجش بع ادم برمیگرده ودیدم متاسفانه ده سال پیش همزمان با یکی قرار بود یه کاری انجام بدیم برگشت گفت ارزش کار من از تو بیشتره خیلی ناراحت شدم کار من همون ماه انجام شد ولی واسه اون هنوز نه...

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
منم تاپیک داستان زندگی میزنن‌اونجا که میگن خروار خروار خواستگار عاشقو لاکچری داشتیم حرص میخورم😢😢

اونا چرت میگن

رویاهاشونه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد بدم مياد از روز مادر😔

آی گل گفتی.14سال بی مادرشدم.وفقتی فقط9سالم بود.متنفرم از روز مادرو هر عیدی که مادرم نیست

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

اره خیلی وقتا ماها ناخاسته دل میشکونیم شاید هیچوقتم نفهمیم کی با کدوم حرفمون

من از حسرت خیلی میترسم بهم ثابت شده از دست میدی چیزیو که باعث حسرت خوردن کسی بشی

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
با این فکر که سنگ رو سنگ بند نمیشه   منم النگو ندارم  پس نرم تو خیابون شاید یکی خیلی النگو ...

همون به رخ کشیدن منظوره وگرنه نمیشه چون کسی زندانیه منم برم زندان 

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌

منم روزمادر پارسال، اسفند، از روز مادر متنفر شدم

دقیقا هفته قبلش مامانم رفته بود

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔