2777
2789
عنوان

خدا ببخشه منو ..........

1216 بازدید | 68 پست

ديروز يه نَفَر تاپيك زده بود براي پدرش و بقيه كه پدر نداشتن خيلي ناراحت شدن و غصه خوردن ......

يكي تاپيك ميزنه واسه طلا هاش اوناييكه ندارن غصه ميخورن .......

يكي تاپيك ميزنه از غذا هاش اوناييكه نميتونن تهيه كنن غصه ميخورن .......

به نظرم ما بعضي وقتها يه چيزايي رو در نظر نميگيريم شايد خودمم اينجوري باشم بعداً يه عالمه پشيمون ميشم كه چرا فلان حرفو گفتم شايد كسي حسرت بخوره و غصه دار بشه .........

شما چي فكر ميكنيد ؟.........

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   

من تو تاپیک در مورد پدرا خیلی ناراحت شدم با دیدن پست ها

واقعا حالم خراب شد تا اخر شب همش دلم یه جوری بود... حرفای بعضیا خیلی ناراحت کننده بود... 

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته باید خیلی حواسمونو جمع کنیم،

میشه واسه بر آورده حاجت دل شکسته ام سه تا صلوات هدیه کنید به مادر پهلو شکسته ی اهل بیت (ع) خانوم حضرت زهرا (س)😖,من حاجتمو از خانوم گرفتم🙌🙌🙌🙌😍اگه دوس داشتی همون سه تا صلوات وبرای سلامتی نی نی تو دلم به ایشون هدیه کن 😘انشالله که شمام حاجت روا بشی 💕💕💞💞💋💋💋

اگه منم ندونسته حرفی زدم که دل کسی بشکنه و حالش خراب بشه امیدوارم خدا ببخشه منه و اون شخص هم ازم به دل نگیره... تاپیک خیلی خوبیه ممنون واقعا

طُلوعِ صادِقِ عُصیانِ مَن، بیداری ام باش✌💚

واقعاً منم جيگرم خون شد تو تاپيك پدر وقتي ديدم بعضي ها پدر ندارن 

کاش دستان خدا پیدا بود تا در آنوقت که بی حوصله و تنهایی و دلت از غم دنیا دریاست بزنی تکیه به آن و بخندی به همه رنج جهان   
انقد بدم مياد از روز مادر😔

الهی   عزیزم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
انقد بدم مياد از روز مادر😔

چرا؟😢

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

با این فکر که سنگ رو سنگ بند نمیشه   منم النگو ندارم  پس نرم تو خیابون شاید یکی خیلی النگو دستش بود؟هرکس باید خودش رو رشد بده 

به رخ کشیدن عیبه  نه 

اینکه من این چیز رو دارم   خب یکی دیگه ممکنه نداشته باشه

خدایا شکرت.