2777
2789

من. خواهرم توی یک ساختمون زندگی میکنیم ما یه بچه یکساله نیم داریم و یه بچه دیگه در را ه که شهریور بدنیا میاد همسرم خیلی با من بحث میکنه که بچه پیش خواهرم نره بچه خیلی خواهرم رو دوست داره شوهرم میگه بچه دستش به در برسه همش میره بالا هرچی هم که من بهش میگم من بچم رو کنترل میکنم نمیذارم جایی بره باز رو اعصاب من راه میره الان دوماهه که آرایشگاه نرفتم از ترس اینکه بچه رو پیش کسی نذارم 

صرفا جهت درد دل گفتم بچه ها این مشگل راه حل نداره خیلی راهها رو رفتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میزاره بچتون به خاهرت بشه نمیزاره تنها بچتون بره خونه آبجیت

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

اوه چه بد چرا مگه میخواد بخورتش والا حساسیت خوبه رو بچه ولی نه دیگه انقدر 

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔