2777
2789
عنوان

شوهرم اجازه نمیده خواهرم به بچم نزدیک بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 904 بازدید | 29 پست

به شوهرت بگو بشینه پشت در نگهبانی بده که خواهرت و بچه یه وقت با هم اخت نشن خداییش شوهرت فازش چیه؟

خودت وردار بچه رو برو پیش خواهرت بگو اون بیاد پیشت به حرف شوهرت محل نده به نظرم شوهرت حسودیش میشه بچت به خونواده شما وابسته است

زیاد تو اینجور موارد نباید لی لی به لا لای مردا گذاشت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مطمئنم یه احساس خطری از جانب اون کرده که اینجوری میگه. بگرد ببین چیه😕

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».   ///////////////////                  (چون اژدهایی جلوه میکرد، اما کرمی بیش نبود)

شوهر منم نمیزاره بچم بره بغل داداشم.حساسش نکن.اما وقتی شوهرت نیس بزار بره.

بنظرم یه کم حق داره منم وقتی با مادرشوهرم تو یه ساختمون بودم دوس نداشتم بچم همش بره اونجا.

یه صلوات برای حل مشکلاتم میفرستین؟

ازخداش باشه بچه مذهبی باربیاد...چقدرعقده ای

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

هیچی بخدا خواهرم مذهبیه میگه رو ذهن بچه کار میکنه  حساسیت الکی بیچاره اصلا کار نداره

خب اگه مشروب خوری و عوضی بازی یادش بده خوبه؟😥😥😥😥طفلکی خواهرت.شوهرت باید از خداشم باشه بچت با خدا بار بیاد

برای سلامتی همسرم و پسرم یه صلوات میفرستید؟  
من مطمئنم یه احساس خطری از جانب اون کرده که اینجوری میگه. بگرد ببین چیه😕

نمیخواد بچش مذهبی بار بیاد چون خواهر زنش مذهبی میگ رو مخ بچه کار میکنه😐😐😐😐

برای سلامتی همسرم و پسرم یه صلوات میفرستید؟  

راس میگه بچه اگه عادت کنه دیگه تو خونه وای نمیسته همش میخواد بره پیش خالش ما هم با داییم تو یه ساختمون بودیم باید درو قفل میکردن که بچشون هر دیقه نیاد پایین اونم کلی گریه میکرد روزی چند بار میومد و میرفت. و خواهر کوچیکمم همینطور بود حتی یه صبح که خواب بود مامان از حموم که اومد دید بچه نیست حالا به محض بیدار شدن رفته بود بالا خیلی باش مشکل داشتیم تا صدا اونا رو میشنید میخواست بره پیششون.

💜حسبی الله💜 اللهم عجل لولیک الفرج💜
به شوهرت بگو بشینه پشت در نگهبانی بده که خواهرت و بچه یه وقت با هم اخت نشن خداییش شوهرت فازش چیه؟ خ ...

من به رو خواهرم نیووردم اون نمیدونه که به این شدته ولی من خیلی اذیت میشم باور کنید با وجود بارداری گاهی تو خونه نون یا چیزی نیست بچه رو بغل میکنم میرم خرید اما کم. منم دارم به حر ف شما میرسم

من به رو خواهرم نیووردم اون نمیدونه که به این شدته ولی من خیلی اذیت میشم باور کنید با وجود بارداری گ ...

محل نده به حرف شوهرت بابا یه وقتا اگه خواهرت اذیت نمیشه ازش کمک بگیر شوهرت میخواد بین شما وخواهرت جدایی بندازه

میخوام بدونم اگه با خواهر شوهرتم همسایه بودی وبالعکس شما نمیخواستی بچت پیش عمش بره شوهرت رعایت میکرد وبچه را پیش خواهرش نمیبرد؟

یا اگه این حرفو زد شما هم بهش بگو منم دوست ندارم بچم با فلان فامیل درجه یک تو در تماس باشه .ببین عکس العمل همسرت چیه

راس میگه بچه اگه عادت کنه دیگه تو خونه وای نمیسته همش میخواد بره پیش خالش ما هم با داییم تو یه ساختم ...

منم نگران این موضوع هستم اما هرکاری میکنم که اینطور نشه خودم آدم جدی هستم بچه تو دستمه کارم رو بخاطر بچه کنار گذاشتم روزی دو سه ساعت کار خونه میکنم بقیه وقتم برای بچست همه اینا رو میدونه ولی.. . 

محل نده به حرف شوهرت بابا یه وقتا اگه خواهرت اذیت نمیشه ازش کمک بگیر شوهرت میخواد بین شما وخواهرت جد ...

اینو یه بار بحث کردیم میگه اگر خواهر من ندیگ بود تو هم حساس میشدی گاهی بهش حق میدادم ولی الا دیگه خیلی شورش کرده