2777
2789
تو رو خدا بیاین بگین .خواهر من دچار وسواس فکریه شدیده الان 4 سااله خیلی هم دکتر و روانشناس رفته ولی همش دوباره روز از نو رزوی از نو بیاین یگین چیکار کنه؟از طرفی شوهرش کلید کرده که بچه میخواد البته ی دختر داره نظر شما چیه ؟بااین حالتاش میشه بچه دار شه؟
خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا
فکر میکنم تو این شرایط بچه دار شدن شرایط رو بدتر کنه، خیلی مهمه به نظرم تو این شرایط شوهرش بیشتر همراهش باشه ، روند بهبودیش سریع تر میشه
خدایا، برای همه داشته ها ونداشته هایم روزی هزار مرتبه شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب وسواس فکری و اظطراب روی تخمک گذاری تاثیر میزاره و شاید کمی بارداری رو عقب بندازه . بعدش همش دکتر ا میگن توو بارداری ارامش داشته باشید و به خودتون استرس وارد نکنید که روی جنین اثر سوئ نداشته باشه . اخه مادرای عصبی بجه های عصبی هم به دنیا میارن .
اگه کامل درمان بشه بعد نی نی دار بشه خیلی بهتره . شوهرش که شرایط همسرش رو میبینه نباید زیاد اصرار کنه . یکیتون به شوهر ش بگه عواقب بچه دار شدن رو توو این شرایط .شاید دست از گیر دادن برداره .
ایشالله به زودی خواهرت رو به راه بشه و خدا یه نی نی سالم بهش بده
ممنون بچه ها جون ولی شرایط همه رو خسته کرده خودشم کمکی به خودش نمیکنه به خدا من دیگه بریدم بسکه باهاش حرف زدم هر جا دکتر میره بهش میگن تو دارو یا چیزی لازم نداری فقط خودش خودشو باور نداره
خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا