2777
2789
بله منم موافقم كه نبايد خودت رو صعيف نشون بدي ولي از درون كه داغونت ميكنه ،مثل خُره ميخورتت

عین مرگ تجدریجی میمونه من خودم دارم نفس میکشم ولی درواقع مردم خیلی وقته مردم ولی دهن اونو دخترارم سرویس کردم رفتم دنبال طاتقو اینا ااان خیانت نمیکنه و سر براهه ولی از نظر جنسی خیلی دوریم ازهم ولی اون محبت زیاد میکنه

ینی چی یاد بگیری چطوری توام بی تفاوت باشی؟این چ زندگیه ک توش تو بیخیال اونم بیخیال باشه زندگیه مشترک ...

اینکارا روح سالم میخواد اعتماد به نفس میخواد بابا من دارم میگم هیچی نیستم 

دارم میگم امشب که فهمیدم شوهرم با دوستاش برنامه ریزی بیرون کرده دارم دیوونه میشم تو نیگی یهو کات کن و والسلام 

آخه اینجوری که نمیشه ده سال با هم بودیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بهم یاد بدین چطوری اون برام مهم نباشه چطوری فقط خودمو دوست داشته باشم؟

کاراشو یادت بیاد یه لحظه پیش خودت فکر  کن چرا شخصیت خودتو خورد کنی واسه کسی که همچین حسی بهت داره همچین حرفی زده همیشه اینا ند نظرت باشه به خودت به غرورت شخصیتت احترام بزار

میشه لطفا برای حل مشکلم یه صلوات بفرستید🙏
اصلا بلد نیستم اصلا صبر ندارم بعضی وقتا با خودم مبگم خدایا با من چیکار کردی  حس میکنم سرطان رو ...

بچه نداشتن این حالت رودرمنم ایجادکردهمه اینایی که میگی به شدت بهش وابسته شده بودم واون دایم فاصله میگرفت ولی من خیلی مغرورم پسم میزددیگه تواون موردسراغش نمیرفتم ولی میفهمیدم قشنگ احساس راحتی میکنه وعین خیالش نیست خداشاهده هرشب بالشم خیس بودازاشکام الان بجه دارم حسرت اون روزارومیخورم دورازجون شماخاک برسرم چرانرفتم به علایق خودم برسم وپیشرفت کنم

[QUOTE=63140393]اینکارا روح سالم میخواد اعتماد به نفس میخواد بابا من دارم میگم هیچی نیستم  دارم میگم امشب توخیلی خودتو باختی بابا!!!میخوای ادامه بدی تاکی؟همینحوری بشینی حرص جوش بخوری ده سال بودی چند سال دیگه هم اینجوری باشی؟تو همین الانشم اکنو نداری حداقل برو ببین تو نبودت پشیمون میشه؟ی حرکتی بزن...بببن این تو همه ادمها طبیعی هست هرچقد کسی کسیو بی محل بکنه بدتر نسبت بهش حریص میشه

[QUOTE=63140393]اینکارا روح سالم میخواد اعتماد به نفس میخواد بابا من دارم میگم هیچی نیستم  دارم ...

منکه سه ماهه قهرم

ولی هرچقدر من نشون میدم اونو نمیخوام اونم دو برابرشو نشون میده!! البته تنها نیس... دوست دختر گرفته

از بعد از جدا شدن  يه مدت اذيت ميشي ولي كم كم عادت  ميكني دور از جون مرگ يه بار شيون هم يه بار ، وقتي دوستت نداره و ميخواد جدا بشه و خيانت ميكنه براي چي اينقدر خودت رو كوچيك ميكني؟؟ بهتر كن بچه نداري راحت تر ميتوني تركش كني

خداوندا مرا به حال خود رها مكن

من واقعااحساس اضافه بودن میکردم توزندگیش ذره ای براش اهمیت نداشتم خداشاهده بازارجسبیده به خونمون بودبهش گفتم بریم اونقدردلموشکست که چقدرگریه کردم بعدش دیگه خودم میرفتم بیرون وخریدوهرچی الان میبینم اشتباه کردم چراهرجابودم به موقع برمیگشتم که سرساعت غذام اماده باشه جرااینقددددردرخدمتش بودم

از نظر جنسی هم خیلی سر شده البته من فقط تو تنها موردی که مقاومم همین بوده یعنی خیلی خیلی کم میرم سراغش وبیشتر سعی میکنم اون بیاد و من هیچ نقطه ضعفی نشون نمیدم 

اما از لحاظ عاطفی یه خلا خیلی بزرگ تو دلم درست کرده مثل یه گودال عمیقه بچه ها من خیلی احساسی و وابسته هستم 

همیشه به هر زبونی بهش گفتم اما درک نمیکنه نمیفهمه اصلا براش مهم نیست 

[QUOTE=63140393]اینکارا روح سالم میخواد اعتماد به نفس میخواد بابا من دارم میگم هیچی نیستم  دارم ...

ای کاش همینقدر که نوشتی آسون بود خواهر گلم شاید برای شما برای خیلیا باشه اما برای من نیست 

من نیست و نابود شدم اصلا برای من شخصیتی نمونده که بهش نشون بدم که ارزش داشته باشه برام

حالا چاونم حتما پیش خودش میگه وقتی خودش برای خودش ارزش قائل نیست دیگه من چرا خودمو اذیت کنم