بچه از بهمن داریم یعنی پنج ماهو خورده ای هیچ کاری برامون نکردن.ماه اول فقط برامون کلی ازمایش و عکس رنگیو سوتو نوشتن یک ماهو خورده ای کشید تا همرو انجام دادیم رفتیم .بعد که معلوم ژنتیک اسپرم همسرم ۳ درصدش فقط خوبه و همین باعث سقطامه .و من گفتم بهشون که فشار خون دارم و گفتن باید از دکتر قلب نامه بیاری که فشارت قابل کنترله ولی دکترم بعد کلی عکسو ازمایش گفت فشارا خیلی بالاس و نمیتونی حامله بشی .اونجا هم گفتن حتما باید نامه بیاری .بعدشم میریم هر دفعه یه دکتر ویزیتمون میکنه .همسرم که جدا میره کلینیک اقایون خودمم خانما.فقطم کلی ازمایشو دارو میدن.من تو چندین باری که رفتیم اصلا نفهمیدم مشکل همسرم بالاخره حل شدنیه با دارو یا نه .بعدشم چقدر باید بریمو بیایم.اصلا حرف نمیزنن کلی هم پول میگیرن.کسی دکتر خوبی اونجا میشناسه .ایا شما هم رفتین همین روال بوده
دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
منم میخواستم برم ابن سینا با این اوصاف دارم پشیمون میشم چیکار کنم ای خدا گیج شدم کجا برم روی ...
بنظرم نرو اصلا بدرد نمیخوره رویان و صارم بهترن .یکی دو ماه که فقط میفرستنت دنبال عکسو ازمایش و اینجور چیزا بعد وقت میگیری مشکلتو میفهمن دارو میدن میگن برو دو ماه دیگه بیا دوبارا میری باید ازمایش بدی ببینن درست شده یا نه فقط تکرارو تکرار .
دو تا حاملگی پوچ داشتم که خودشون سقط میشدن.یعنی از اول همش لکه بینی داشتم بعدشم سقط میشد تازه بدبختیم اینه که تو اولی کورتاژم شدم .دومی هم باید کورتاژ میشدم نکردم مونده پولیپ شده باید هیستروسکومی کنم