2777
2789
عنوان

خانمایی ابن سینا رفتین یه لحضه میاین کمکم .

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 35 پست
بنظرم برید مطب دکتر روازده دکتر طب سنتی هم فشار خون خودت رو درمان کن هم مشکل همسرتو

واقعا درمان میکنه .اخه من اضافه وزنم دارم خیلی هم زیاده بنظر خودم اکه وزنمو کم کنم یکم مشکلاتم کمتر میشه 

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
بله اي يو اي شدم  الان پسرم ٥ ماهشه

ای جانم عزیزم خدا حفظش کنه .ای یو ای چند گرفتن .رویان بودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم میخواستم برم ابن سینا با این اوصاف دارم پشیمون میشم چیکار کنم ای خدا گیج شدم کجا برم روی ...

بنظرم نرو اصلا بدرد نمیخوره رویان و صارم بهترن .یکی دو ماه که فقط میفرستنت دنبال عکسو ازمایش و اینجور چیزا بعد وقت میگیری مشکلتو میفهمن دارو میدن میگن برو دو ماه دیگه بیا دوبارا میری باید ازمایش بدی ببینن درست شده یا نه فقط تکرارو تکرار .

بنظرم نرو اصلا بدرد نمیخوره رویان و صارم بهترن .یکی دو ماه که فقط میفرستنت دنبال عکسو ازمایش و اینجو ...

البته اینم بگم خیلی ها هم جواب گرفتن باید صبوری کرد تو این راه.هر جا بری همینه احتمالا .ولی کاش یکم کمتر ادمو سر بدوئونن

کاریوتایپمون مشکل نداشت .ازمایش ژنتیک اسپرمش بود که مشکل داشت .اونم تعدادش خوب بود تحرکشم گفتن یکم ک ...

چند بار سقط داشتين؟

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
چند بار سقط داشتين؟

دو تا حاملگی پوچ داشتم که خودشون سقط میشدن.یعنی از اول همش لکه بینی داشتم بعدشم سقط میشد تازه بدبختیم اینه که تو اولی کورتاژم شدم .دومی هم باید کورتاژ میشدم نکردم مونده پولیپ شده باید هیستروسکومی کنم 

دو تا حاملگی پوچ داشتم که خودشون سقط میشدن.یعنی از اول همش لکه بینی داشتم بعدشم سقط میشد تازه بدبختی ...

الهى بگردم انشالله درست ميشه توكل به خدا🙏

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
الهى بگردم انشالله درست ميشه توكل به خدا🙏

قربونت برم عزیزم مرسی برام دعا کن گلم .خیلی دلم بچه میخواد.

قربونت برم عزیزم مرسی برام دعا کن گلم .خیلی دلم بچه میخواد.

حتما عزيزم شما هم مارو از دعات بى نصيب نذار،انشالله سال ديگه اين موقع يه نى نى سالم و خوشگل تو بغلته😍♥️

حتما عزيزم شما هم مارو از دعات بى نصيب نذار،انشالله سال ديگه اين موقع يه نى نى سالم و خوشگل تو بغلته ...

😍😍😍مرسی الهی امین .انشالا خودتم هر حاجتی داری روا شه گلم 

😍😍😍مرسی الهی امین .انشالا خودتم هر حاجتی داری روا شه گلم 

ممنونم😘

بله رويان رفتم ارديبهشت پارسال ٦٠٠ دادم

چه خوب بنظرت قبول میکنن همین مدارک این سینارو یا دوباره باز باید اونجاهم انجام بدیم