2777
2789
عنوان

خانما کمکم میکنید

81 بازدید | 7 پست

شوهرم مرد خیلی خوبیه خیلی دوسم داره و واسم همه کار کرده تو زندگی هیچی واسم کم نزاشته نه معتاده نه هوس بازه نه رفیق باز.همیشه هم بهم میگه زنای دیگه واسم مهم نیستن چون هم زنم خوشگله هم زنمو دیوانه وار دوس دارم ولی من یکم حساسم وقتی همسرم به زنه دیگه نگاه میکنه فوری عصبی میشم و بهش محل نمیدم دست خودمم نیس اخلاقم اینطوریه.تو رو خدا یه راهکار به من بدین که حساسیت زیادی نداشته باشم.یکم بیخیال تر بشم

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم تو این موارد به پایین تر از خودت نگاه کن به شوهرایی که به زناشون خیانت میکنن واونا مجبورن زن ...

حرف شما درسته ولی دست خودم نیس

کافیه شوهرم با یه خانمی حرف بزنه یا بخنده حساسیتم بیشتر میشه نسبت به اون زن

حرف شما درسته ولی دست خودم نیس کافیه شوهرم با یه خانمی حرف بزنه یا بخنده حساسیتم بیشتر میشه نسبت به ...

منم اوایل مثل شما بودم اما الان نه انقدر حرفا از زندگی بقیه شنیدم که شوهرم برام خیلی پاکه‌البته خداییش هیز نیست

منم اوایل مثل شما بودم اما الان نه انقدر حرفا از زندگی بقیه شنیدم که شوهرم برام خیلی پاکه‌البته خدای ...

نمیدونم بخدا الان چهارساله که ازدواج کردیم و یه پسر یکساله دارم.خدا کنه حساسیتم کمتر بشه تا شوهرمو بیشتر از این اذیت نکنم

نمیدونم بخدا الان چهارساله که ازدواج کردیم و یه پسر یکساله دارم.خدا کنه حساسیتم کمتر بشه تا شوهرمو ب ...

اگه خیلی یه کشو بکشی در میره...یه بار شوهرم حرف خوبی زد گفت من اگه بخوام کاری بکنم میتونم که هیچ تو هم خبر دار نشی اما من تو وزندگیمو دوست دارم..پس انقدر گیر نده..یه بارم گفت تو انقدر گیر میدی که ادم اگه یه کاری هم نکرده باشه میره میکنه تا ...نسوزه.همون شد دیگه من این اخلاقمو ترک کردم