2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خود یوتیوپ بزن چند جور بهت اموزش میده یکیش اینه که از مرورگر کروم برو داخلش بعد سرچ کن اون چیزی رو مه میخای کامل همونو تو سرچ بنویس بعد که پیدا کرد تو قسمت ادرس یجا هست دوتا یادم نیس دقیق فکر کنم اول ادرس باید دوتا ss بزنی بگردی اینو پیدا کن تو یوتیوب فیلمشو ببین یاد میگیری از همه راحتره البته من خیلی وقته نرفتم دانلود کنم اما پارسال چندتا این طوری دانلود کردم

لطفا لایک نکنید ، لایک نکنیددددد آفرین لایک نکنید🙃
چجوری باید دان کنیم با تلگرام؟؟!!

تو یوتیوب زیر فیلم گزینه ی همرسانی رو بزن بعد بفرستش تو تل به برنامه یوتیوب دانلودر یکم صبر میکنی همونجا لینک میفرسته بهت میزنی رو اون کیفیت و حجمی که دلت میخواد و دانلود میکنی

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶