2777
2789
عنوان

کدوم اسم پسرونه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 47 پست
ممنونم عزیزم. انشالله حاجت روا باشی

اولا اسمش اولش سید داره. پس یه اسم یه قسمتی بزار . اینجوری اسمش طولانی میشه خیلی. با عرض معذرت اصلا قشنگ نیست اسم به این طولانیی.تو مدرسه. تو پر کردن فرمها و ...  جا کم میاره. همه اسمها قشنگ بودن البته فراداشون

مهربان باشیم. با خودمان با پرندگان حیوانات با گلها و درختان با زمین با سالخوردگان و کودکان دنیا زیباتر میشود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرتون اینه که حتما اسمش ترکیبی باشه؟ چون اگه بخوایید سید رو هم باهاش تلفظ کنید خیلی طولانی میشه.&nb ...

نه حتما دوتایی هم نباشه اشکالی نداره

فقط معنی زیبایی داشته باشه

یک کم کوتاه تر اسم انتخاب کن اینها که هر کدوم یک جمله است ، هر کی بخواد صداش کنه باید وسطش نفس بگیره ! 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
مذهبی از اینا قشنگترم هست مثلا یاسین. طاها.  اونا که تو میخوای بزاری دیگه خیلی قدیمین سعی کن دو ...

ممنونم. آخه یه جا خوندم مکروهه انگار یاسین و طاها و نباید اسم گزاشت رو بچه. نمی دونم چقد صحت داره البته

یک کم کوتاه تر اسم انتخاب کن اینها که هر کدوم یک جمله است ، هر کی بخواد صداش کنه باید وسطش نفس ...

خخخ آره خودمم یه دونه ای رو خیلی بیشتر دوست دارم

ولی الان معمولا سید صدا نمی کنن دیگه

همون اسم رو صدا می کنن

بعدشم اینا مورد تایید باباشم هست

سلام خیلی مبارکه ان شاءالله نامدار باشه

من اسم محمدامین رو خیلی دوست دارم ان شاءالله خدابخواد نی نی دار بشم به احتمال زیاداسمشو محمدامین بذارم

منم دعا کن به نی نی خوشگل آقاسیدهم بگو دعام کنه که خدا یه نی نی خوشگل وسالم بهم بده

سلام خیلی مبارکه ان شاءالله نامدار باشه من اسم محمدامین رو خیلی دوست دارم ان شاءالله خدابخواد نی نی ...

ممنونم عزیزم

ان شالله به زودی حاجت روا میشی و میای خبرشو بهم میدی

دو اسمه رو نمیپسندم

یکی ب اولی صداش میکنه یکی ب دومی

اگه میپسندی ارکان خوبه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،