2777
2789
عنوان

کدوم اسم پسرونه خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 475 بازدید | 47 پست
یار مهدی به نظرت میتونه اسم باشه؟یاران مهدی هم جمعش اسمهای من در اوردی هم خوب نیستن. چرا جبهه گرفت ...

بله کاملا میتونه اسم باشه

یعنی کسی که منش و روش زندگیش اینجوریه که در مسیر امام زمانه 

به نظر خیلی ساده میاد! 

جبهه نگرفتم ولی خب وقتی میگی عجیب و غریب در واقع داری به سلیقه من توهین می کنی!

چون وقتی اینا رو گزاشتم تو نظر سنجی یعنی به هرحال میپسندمشون

فکر نمی کنم اگر کسی همین کار رو در مورد خودتون بکنه خیلی استقبال کنید!

یعنی عجیب غریب تر از این اسم های من در آوردی امروزیه؟ 

ببین راست میگه خیلی دیگه طولانیه ... لوث شده . هر کی میرسه میگه اینها چقدر عقده پسر داشتن 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تنها اسم پسر که واقعا در نظرم قشنگ و واقعا هیچ وقت از مد نمیوفته علیییییی  حتی دیدم اون های ...

بله خودم عاشق اسم علی هستم

منتهی عموش اسمش علی هست و شوهرم میگه تکراری میشه

ببین راست میگه خیلی دیگه طولانیه ... لوث شده . هر کی میرسه میگه اینها چقدر عقده پسر داشتن 

منظورت لوسه؟

فکر نمی کنم ربطی به عقده پسر داشته باشه

مثلا اسم پسر چی باشه نشون دهنده اینه که بی تفاوتیم نسبت به جنسیتش؟؟؟؟

بله کاملا میتونه اسم باشه یعنی کسی که منش و روش زندگیش اینجوریه که در مسیر امام زمانه  به نظر ...

ببین توهین چیه ؟ اومدی نظر خواهی کردی ما هم یکی یکی نظر میدیم دیگه ناراحت شدن نداره .اگه از نظر خودت عالین و دوستشون داری خوب بذار دیگه چرا از ما نظر می خوای 

Arise, awake and stop not untill the goal is reached     برخیز و‌بلند شو و تا زمانی که به هدفت نرسیده ای به تلاشت ادامه بده. 
منظورت لوسه؟ فکر نمی کنم ربطی به عقده پسر داشته باشه مثلا اسم پسر چی باشه نشون دهنده اینه که بی تف ...

لوس نه همون لوث . لوث به معنای از حد گذراندن است دلبندم . 

ببین توهین چیه ؟ اومدی نظر خواهی کردی ما هم یکی یکی نظر میدیم دیگه ناراحت شدن نداره .اگه از نظر خودت ...

ناراحت نشدم

ولی اگر چیزی رو نپسندیم لازم نیست حتما بگیم. می تونیم نظر ندیم کلا

بعدم وقتی واژه عجیب غریب یا عقده ای بودن رو به کار ببریم نظر ندادیم

در واقع توهین کردیم

به هر حال مرسی از نظرات سازنده شما

این عجیبترین حرفی بود که شنیدم  اگه کسی اسم ترکیبی بذاره یعنی عقده داره ؟  

اره چیه اخه ، این همه اسمهای با معنا و زیبا . هی دو تا اسم تکراری رو میچسبونن بهم  یک اسم طولانی سنتز کنن بعد هم فکر میکنن متفاوته. مثل امیر سام . یا بذار امیر یا سام دیگه . 

بله کاملا میتونه اسم باشه یعنی کسی که منش و روش زندگیش اینجوریه که در مسیر امام زمانه  به نظر ...

من فقط نظرم رو گفتم.انشالله منش ورفتارش همینطور باشه.

هر اسمی انتخاب میکنید نامدار باشه .وبه سلامتی فارغ بشید

اینا که اسم بزرگان ماست و عجیب نیستن . امروزه یه اسمهایی میشنویم که اصلا نمیدونیم دختره یا پسر 

میشه بگید جبهه گیری به چه معنا هست.اون اسمها هم که میشنوی احتمالا خوب نبوده.

به این نیت جبهه گرفتی چون اسم مذهبی هست و فکر کردی ما از این نظر میخایم نظر سویی بدیم.نه گلم .

راجب بزرگان هست .نه اسم بزرگان.

نظر من این هست که یاران مهدی نمیتونه اسمشون باشه.اینها مفعول هستند کننده کار هستند.والسلام.استارتر .کلن نظرات منو پاک کن.