2777
2789
عنوان

مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 330 بازدید | 30 پست

مرسی دوستان خیالم راحت شد ، امروزم خواستم بهش بگم حرف توام کم از توهین نبود ک گفتم ولش کن کشش ندم

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم خودتو سرزنش نکن اون نباید در مورد پدرت حرفی بزنه شما هم باید بهش میفهموندی که روی پدر مادرت ...

ب نظرتون بهش بگم ک حرف توام کم از توهین نبوده واینا؟

دلم گریه میخواهد.                                   دوستان میشه واس حل مشکلم ی صلوات بفرستین ممنون میشم😘
حرفش کم از توهین نبود منم رفتم گفتم پدر من اون چیزی ک تو میگی یا فکر میکنی نیست و احترام خودتو حفظ ک ...

عزیزم شما از پدرت دفاع کردی و احترام پدرت بهت واجبه.اما اینکه میخوای اینکارو از دل مادرشوهرت دربیاری کار محالی هستش،همونطوری که توهین مادرشوهرت به پدرت از یادت نمیره،پس بهتره خودتو درگیرش نکنی.از این به بعد رفتار خوبی باهاشون داشته باش و غصه ی گذشته رو نخور که ناامید و افسرده خواهی شد.خداوند احترام پدرومادرتو بهت واجب کرده پس ناراحت نباش بخاطر دفاع از پدرت و حرمت مادرشوهرتو هم حفظ کن.

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔

به نظرم نگو که دیگه کش دار نشه شما یه چیزی میگی ممکنه اون هم بگه ناراحتی پیش بیاد شما حرفتو زدی اونم فهمیده دیگه 

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی
من جاریم دقیقه به دقیقه یه حرفی میزنه اما با یه سیاستی خودشو عزیز کرده که موندم 

دقیقا جاری منم همین جوریه ولی من خیلی ساده ام و حرفم و رک میزنم

اگر دیدی دوباره میخواد کش بده و حرف رضایت و...زد خیلی در کمال آرامش بگو مادرجون من شماروخیلی دوست دارم اینو خودتونم خوب میدونید اما هر کس دیگه ای جای من بود شاید بدتر از من میکرد.من عاشق خانواده م هستم و توهین به اونارو از هیچکس حتی عزیزی مثل شما نمیتوتم قبول کنم.من دوست ندارم بینمون کینه باشه من شمارو بخاطر خوبیهاتون بخشیدم ازشماهم میخوام منو بخاطر این نه سال که نرنجوندمتون ببخشین

اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
اگر دیدی دوباره میخواد کش بده و حرف رضایت و...زد خیلی در کمال آرامش بگو مادرجون من شماروخیلی دوست دا ...

مرسی عزیزم عالی بود حرفات

مرسی عزیزم عالی بود حرفات

فدات.من خودم هروقت ناراحتی پیش بیاد همینطور از دلشون درمیارم و نمیذارم بینمون کینه باشه

فدات.من خودم هروقت ناراحتی پیش بیاد همینطور از دلشون درمیارم و نمیذارم بینمون کینه باشه

آفرین خیلی خوبه ولی من خیلی بی سیاستم نمیتونم زیاد زبون بریزم

آفرین خیلی خوبه ولی من خیلی بی سیاستم نمیتونم زیاد زبون بریزم

زبون نریز عزیزم فکر کن داری با مادر خودت