سلام میشه بگین تا چند روز بعد زایمان خونریزی و لک بینی داشتین من الان 22روزه زایمان کردم دو روز قطع شده بود الان چند روزه خونریزیم بیشتر شده دل درد و کمردرد پریودی هم دارم راهی هس کمتر بشه یا کلا قطع بشه
منم ٢٨ روزه زايمان كردم خونريزي ندارم ولي لكه بيني دارم دل دردم كه دارم ..تا دوماه لكه بيني هست و خونريزي كم و بيش مياد ..اولين پريودي بعد از زايمان شديد و وحشتناكه يعني نميتوني تكون بخوري از شدت خونريزي
کپسول مفنامیک اسید بخور...البته من توصیه میکنم نخوری من از روز اول بعد زایمان خوردم ده روز بعد خونریزیم قطع شد یه شب قرصم تموم شد دل درد شدید داشتم یهو دیدم یه عالمه لخته خون دفع کردم خونریزی شدید شد تا 45 روز بعد زایمان خونریزی داشتم عوضش شکمم خیلی کوچیکتر شد خون اون تو بمونه بعدا بیشتر اذیت میشی ....
دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭 الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃 لامصب خودش ب تنهایی ده تا ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه 😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
تا چهل پنجاه روز بعدهم که پاک بشی دوباره سر شصت روز پریود میشی
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
جلوشو نگیر فقط خودت رو تقویت کن که کم خونی نگیری اونا باید دفع بشه و کامل پاک بشه
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله