2777
2789

دوستای خوبم من میخوام رژیم بگیرم ولی هیچ اراده ی ندارم,بذارین ازاول بگم من تومجردی ۶۵کیلوبودم باقد۱۶۰توعروسیم شدم۶۰,۴ساله ازدواج کردم وقتی بارداربودم وزنم شد۷۸الان ک دخترم ۲سالشه وازشیرگرفتم یکی دوماهیه شدم۸۲,نه اراده دارم نه بابچه حایی پارکی استخری باشگاهی میتونم برم نه چیزی فامیلاماهروقت میبینن منومیگن واااای چقدرچاق شدی وتیکه میندازن,شوهرمم دوست داره کم کنم وتوبحث ودعواهامون حرفای زشت میزنه ومیگه چاقالوو...خیلی ناراحتم خیلی ازخودم بدم میاداعتمادبنفسم خیلی پایین اومده ی لباس خوشگل ودرست حسابی نمیتونم بپوشم خسته شدم هرروزدرگیرشم وگریه وغصه..ولی اراده ندارم ,دیشب باشوهرم دعوام شدوگفتم منوبایدببری دکترتغذیه ,دکترکرمانی من اینجوری توخونه سرخودنه تنهاکم نمیکنم بلکه بیشترم میشه ولی چون راهمون دوره وتوشهرستانیم یکم سختشه ووقت نداره تنهاییم نمیذاره برم بابچه ام نمیشه ,من یه بدبختم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غذاتو کم کن

روزی یکی دوساعت تو خونه با آهنگای تند برقص تشنه شدی آب بخور 

هرچیزی دلت خواست بخور ولی کم 

اراده بیشتر از اینکه میبینی همسرت بهت حرفای خوبی نمیزنه؟؟؟ 

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

خب حتماکه نبایدحضوری بری؛رژیمشواینترنتی بگیر؛اوناهم خودشون تلفنی پیگیررژیمت هستن؛برای ورزشم حتمانمیخوادبری بیرون توخونه برقص وپیاده روی کن؛هله هوله هم نخور؛شباهم نهایتاتاساعت8همه غذاهاتوبخورکه بعدش کالری نگیری؛غذاهاتم کم روغن درست کن کم کم عادت میکنی ولاغرمیشی

برنجو کم کنید روزی ۵تا قاشق تا از ویتامیناش بی بهره نمونید نونو کم کنید و چه. بهتر سبوس دار باشه یا نون جو .موز و میوه های شیرین نخورید بیسکوییت و کیک و پفک و نوشابه تعطیل.آب زیاد بنوشید

چون می گذرد غمی نیست

باشگاه نمیتونی بری تو خونه روزی یه ساعت برقص

نوشابه سس شیرینیجات برنج و غذاهای چرب اصلاااا نخور یه برنامه هست به اسم بشقاب اونو نصب کن کالری شماره خیلی بهت کمک میکنه

همراز سابقم چون تو یه تاپیک گفتم راهپیمایی نرفتم قطع دسترسی شدم کاربریه جدیدمه