2777
2789
عنوان

الهي بميرم برا خرگوش بيچاره،اشكام بند نمياد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 69 پست

منم ی خرگوش داشتم تو حیاط صدای جیغشو شنیدم دویدم رفتم دیدم ی گربه گردنشو گرفته داره میبرتش ... خرگوشم از گربه هه بزرگتر بود نمیدونم چطوری تونست بکشتش 

هنوز بعد چن سال صدای جیغش تو گوشمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه دامپزشكي روز جمعه فقط ١دونه بازه اونم نزديك ميدون ازادي اصلا دلم نمياد بهش دست بزنم حتي نميتونم ...

😐حرفتون اصصصلا منطقي نيست اگ واقعا دلتون ميسوزه بايد بهش كمك كنيد حتى اگ قراره بميره بايد بهش كمك كنيد!!!

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

منم صدا جيغش اون چشمايه بازش ناله هاش از جلو چشمم نميره چيكار كنم حالم خوب شه من اصلا تحمل اينجور چيزارو ندارم بخدا خودم مخالف خريدن حتي ماهي عيدم چون زود ميميرن ولي برادرم دست بردار نبود هر روز ميگفت خسته شده بودم ديگه اشتباه كردم هنوزم خوابه داداشم اون بيدار شه چقدر ناراحت ميشه ولي اميدوارم درس عبرت بشه براش ديگه تا بزرگ شدنش هم واسه بچه هاش نخره حيوون خونگي

برو یه نگاه بهش بنداز ببین در چه حالیه زنگ بزن دامپزشکی بگو خرگوشم داره میمیره میشه کمک کنین 

معمولا کمک میکنن بهت میگن چشه و باید چیکار کنی اگرم که میتونی ببرش دکتر ببینه گناه داره 

من همسترم با اینکه میدونستم داره میمیره بردم دکتر  کاری هم نکرد فقط یه امپول زد اوردمش خونه مرد میدونی خیلی ناراحت شدم اما حداقل عذاب وجدان نداشتم که کاری از دستم بر میومد اما نکردم اگه نمیبردم همش با خودم میگفتم شاید میبردمش دکتر زنده میموند

راضی باش به هرچه اتفاق افتاد : که اگه خوب بود زندگیتو قشنگ کرد و اگر بد بود تورا ساخت😊👍
دليلش كه مشخص نيست خيلي مريضي بچه خرگوش زياده 

بچه خرگوش نخر 

بچه خرگوش باید حداقل تا ۷ هفتگی شیر بخوره ولی عوضیا سه هفتگی میفروشنشون

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!

الهي بميرم اي خدااا من اصلا دل اين چيزا و ندارم رفتم ديدمش از جايه قبليش تكون خورده ولي ديگه مامل بي حركته مرده كاملا از اون موقع يعني درد كشيده دلم اتيش گرفته 

استارتر میدونم خیلی غمگینی الان 

منم حیوون خونگی داشتم ک مرده کلی گریه کردم 

ولی این تاپیک خیلی باحال بود بخصوص نظر بچه ها اونی ک گفت تجاوز شده 

خودت ک گفتی چمیدونم چش شده🤣🤣🤣🤣🤣🤣

پیج شال و روسری ماهلین mahlin_scarf1