2777
2789
عنوان

الهي بميرم برا خرگوش بيچاره،اشكام بند نمياد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1727 بازدید | 69 پست
استارتر میدونم خیلی غمگینی الان  منم حیوون خونگی داشتم ک مرده کلی گریه کردم  ولی این تاپ ...

ببخشيد من چون تازه عضو شدم اونقدر نميتونم تند تند جواب همتون و بدم ،من خودم ابن تجاوزه رو نفهميدم والا 😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببرش دامپزشکی گناه داره غذا نمیخوره؟ غذا چی بهش میدادی؟ خرگوش لوپه یا معمولی؟

تموم كرده ديگه بخدا من دل اين چيزارو ندارم حتي ميبردمش تا دامپزشكي تو دستم ببينم داره جون ميده ،معموليه ،جعفري ميدادم بهش اصلا اب هم نميدادم چون بيرون روي پيدا ميكنن حواسم بهش بود ولي چه گرفتار شدم 😔

ما بچه بودیم خرگوش داشتیم، خیلی دوسش داشتیم، کاملا انس

ی روز مامانم به خاطر اینکه میم رو خورده بود، بیرونش کرد

داداشم نبود

منم هر چقدر گریه کردم فایده نداشت

پشت در چنگ میکشید به در که یعنی باز کن، عادتش بود

واقعا دلم خون شد

هنوزم یادم میاد از مادرم بدم میاد همون لحظه

جای حیوون تو خونه نیست

گناه دارن

براتون مهم نبودیم، شما هم واسه کائنات مهم نیستین! 
تموم كرده ديگه بخدا من دل اين چيزارو ندارم حتي ميبردمش تا دامپزشكي تو دستم ببينم داره جون ميده ،معمو ...

خرگوش گوارشش حساسه اب باید بخوره ولی کاهو و کلم و اینا اصلااا

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!

من فک کردم یا خرگوشت پریود شده و این درد پریوده داره میکشه که گفتی جیغ میزنه

وقتی ناراحتم فقط تو هستی که میای صورتم و ناز میکنی و با صدای بچگونه ات میگی ناااشی ناااشی😍دوست دارم پسرمهربونم💋
https://mihanpet.ir/thread-26440-post-212425.html#pid212425

واقعا ممنونم🙏🏻منم قيافه مظلومش از جلو چشمم كنار نميره اونقدر ناراحتم و عصبي دست چپم درد گرفته ايشالا اونم ببخشه كه شايد كار بي تجربه ي من باعث ازار و مرگش شد 😔😔😔😔😔

من فک کردم یا خرگوشت پریود شده و این درد پریوده داره میکشه که گفتی جیغ میزنه

خرگوشا پریود نمیشن بعضی هاشون رنگدانه دفع میکنن

اگر به دنبال عیب هستی از آینه استفاده کن نه ذره بین!
ما بچه بودیم خرگوش داشتیم، خیلی دوسش داشتیم، کاملا انس ی روز مامانم به خاطر اینکه میم رو خورده بود، ...

همتون اين تجربه تلخ و داشتيد و هنوز از خاطرتون بيروت نرفته الهي بميرم براي اين حيونا كه چقدر مظلومن 😔😔😔

خرگوشا پریود نمیشن بعضی هاشون رنگدانه دفع میکنن

پس چرا همه میگن خرگوش ماده پریود میشن😕

وقتی ناراحتم فقط تو هستی که میای صورتم و ناز میکنی و با صدای بچگونه ات میگی ناااشی ناااشی😍دوست دارم پسرمهربونم💋
خاهر منم خرگوش داره  پاش لای در مونده‌بوده از درد جیغ کشیده. خاهرم بردش پاشو گچ گرفتن حیونیو

واي خداا چه دردي كشيده اين بدبختا اونقدر كوچولوئن چطور طاقت اين دردارو دارن ادمش درد شكستگي رو طاقت نداره 😭

مادرشوهرم یکسال پیش واسه پسرم خرگوش خریده بود من گفتم حق ندارید خرگوش واسه پسرم بیارید چون من ازش مواظبت نمیکنم و واسه همین دیگه برش گردوند ،من اصلا دلم نمیاد حیوون رو تو خونه نگه دارم