2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن دختر بیست و یک ماهه

1070 بازدید | 16 پست
سلام به نظرتون چکار کنم تا راحت تر دخترم رو از پوشک بگیرم ؟ شما چطوری بچه ها تون رو تشویق به دستشویی رفتن میکنن ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
من به مرور یعنی طی چند ماه بهش یاد دادم.اول از خونه شروع کردم و بعد بیرون از خونه.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
توی بیست و یک ماهگی زود نیست ؟
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هلیا جون بستگی به نی نی ات داره بعضی بچه ها رودتر امادگیشو پیدا میکنن بعضی دیرتر من دخترم ازبیست و دوماهگی شرو کردم دیدم موقشه.البته از یک سالو نیمگی هم امتحان کردم ولی امادگیشو نداشت من فقط مشکل شبها رو دارم که بیدار نمیشه ولی در طول روز مشکلی نیست.
خب به نظر من بچه توی دو سال باید جیششو بگه ولی 19 ماه هم خیلی زوده .
نه زود نیست. من واسه خونه اش زودتر از شما شروع کردم. فقط حوصله به خرج بدین و از نجس شدن خونه هم عصبانی نشین.
///اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم/// خدای کریم! برای دو فرشته ی پاکی که بهم عطا کردی ممنونم.
وای زوده بذارین بعد دو سال و نیم هم نی نی اذیت نشه هم خودتون دختر من دو سال 4 ماهشه میخوام دو سه ماه دیگه بگیرم
هرگز از سمت جلو به یک گاو، از سمت عقب به یک اسب و از هیچ سمتی به یک احمق نزدیک نشوید
بچه ها با هم فرق دارن. نمی شه واسه همه یه نسخه پیچید. ببینید از کی می تونه بیان کنه که جیش یا پی پی داره. اما واسه جیش با سرپا گرفتن البته به طوری که بشینه و ادرار کنه ببینید از کی می تونه همون موقع شروع کنید.
هر چند دقیقهیک بار یادش بنداز که دستشویی داره یا نه.من از اصطلاحات مخفف استفاده کردم کهبه کار بردنش راحت تر باشه.مثلا جی جی وپی پی و هر نیم ساعت یا یه ساعت یکبار هم با یه شعر یا بازی یا ترانه روانه دستشویی میشودیم دو تایی.بعد ابو براش باز میکردم دیدم یواش یواش داره کارشو انجام میده. البته خراب کاری هم داشتیم دیگه یه چند باری دیر گفت دستشویی داره. ولی در کل با مهربونی باید پیش ببری عزیزم.اگه مثل دخمل من خراب کاری کرد دعواش نکن.بگو اشکال نداره ولی دفعه بعد باید کارتو دستشویی انجام بدی
برعکس دختر من شبها اصلا جاش رو خیس نمیکنه ولی مشکلم توی روزه
اگه دخترت اینطوره که کلی از برنامه ات جلو هستی. همین که نمی خواد مدام زیر پاش مشمع پهن کنی که جاش رو خیس یا نجس نکنه خیلی خوبه. پسر من هم همینطور بود خدا رو شکر و این خیلی بهم کمک کرد.
سلام بهت توصیه میکنم شرت آموزشی بگیری ... خیلی خوبه چند تا بگیر تا عوضش کنی .... خونت دیگه کثیف نمیشه ... جایزه های کوچولو بگیر بگو فرشته مهربونی آورده توی دستشویی گذاشته .... هر نیم ساعت به نیم ساعت ببرش توی دستشویی... از این برچسب ها بگیر بچسبون روی کاشی دستشویی تا براش قشنگ باشه ...
نی نی نازم من و بابا و داداشی منتظرت هستیم .... خوش اومدی
بعضی از بچه ها از همون ماههای اول شبها پوشکشونو خیس نمیکنن.اما دختر من همیشه شبها پوشکش خیسه خیسه.... نمیدونم شاید به خاطر شیر خشکی بودنش بوده. زیما جون شما برای شب چطوری نی نی تو عادت دادی؟