2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 49 پست
چطور ممکنه؟؟؟؟؟؟؟؟    

آخه قندمم افتاده بود کلا تمرکزمو از دست دادم از شیمی هم شروع کردم

هم سخت بود هم اینکه ناامیدم کرد

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما زیستش خیلی راحت بود

عمومیا هم دینی سخت بود

همین مونده دین و زندگی هم شاخ بشه واسمون  

خدایاا خواهش میکنم هیچ زنی رو بیشتر از تحملش در انتظار فرزند نزار.حس خوب مادر شدن رو به همه زنهای سرزمینم عطا کن.
چی قبول شدی؟

من میخوندم که مامایی قبول شم ولی نشدم 😐😐😐 

سال اخر دیگه فقط خواستم برم دانشگاه 

الان حسابداری دانشگاه تهران میخونم

من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫
چرا سرعت عمل نداشتی مگه تست کم زدی؟ محاسباتت کند بود ؟ چرا !

چرا خیلی کار کردم سه تا کتاب مبتکران رو خوردم

اما نمیدونم چرا اینجوری شد

اما زیستش خیلی راحت بود عمومیا هم دینی سخت بود همین مونده دین و زندگی هم شاخ بشه واسمون   &nb ...

ای بابا چرا من با همه فرق میکنم

دینی ک خوب بود. زبان سخت بود

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...
یعنی توازمونا ۸۰میزدی؟

آره بخدا

تمام تستا سراسریا قبلا ب راحتی میزدم

تازه فوق لیسانسم علوم پایه دارم

خیر سرم میخاستم پرستاری دولتی بخونم رتبه م ب آزادم نمیرسع