2777
2789
عنوان

کنکوریای تجربی بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 49 پست
چرا خیلیا میان میشینن درو دیوارو نگاه میکنن تو رو خدا نمیخایین چیزی قبول شین ثبت نام نکننین اینقد آ ...

سال پیش سر جلسه یه دختر اومده بود هنو نیم ساعت از ازمون نگذشته بود میخواس بره 

مراقبا گفتن هنو نمیتونی بری 

میگف بزار برم میخوام برم عروسی 

گفتم چه دل خجسته ای داری بابا 

اصلا چرا اومدی

من سختیُ کنار اونی که دوسش دارم ترجیح میدم به آرامش پیش کسی ک بهش حسی ندارم..❤👫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سال پیش سر جلسه یه دختر اومده بود هنو نیم ساعت از ازمون نگذشته بود میخواس بره  مراقبا گفتن هنو ...

وای خخخخخ

معلم ما کنکور پارسال مراقب بود میگفت ی دختره هی میگفته بزارین برم امشب نامزدیمه

مرسی مجازی! تو بهم یاد دادی که قلب فقط ی استیکره...

یکی کنارم بود کثااافتتتت از اول خیلی شیک و پیک ناخن لاک زده موهای بیرون ریخته و سیبیلای آویزون اومد تو با کفشای ده سانتی

نشست پاش رو پاش انداخت گفتم اوووهههه این فول آپشنه همه رو جواب میده نزدیک بود به گریه بشم

دیدم ایجاااانننن نشست و سوالا توضیح شد از اول ک درگیر بود نتونست پلاستیک سوالا رو باز کنه

بعد ک باز کرد بلافاصله پس از امضا و درن مشخصات کمی سوالات را مرور نموده و سپس بست گذاشت کنار و شروع کرد از اول برا خورش زیگزاگی جواب دادن روی پاسخنامه

این فرایند سخت پاسخ دادن به سوالات کنکور در دروس تخصصی هم مشاهده شد خخخخخخ خندم گرفته بود بدجور

خو اخه تو چرا بیایی کنکور بدی دیه

یاد گرفته ام بگریم بی دغدغه بخندم بی بهانه برقصم بی ترانه برنجم بی گلایه و نظاره کنم آنچه نیستم و نبینم آنچه هستم