2777
2789
عنوان

سوال

68 بازدید | 9 پست

خانما من الان هفته شیش بارداری ام اگه نبات زعفرونی بخورم مشکلی نداره یه وقت برا بچه مشکلی پیش نمیاد اخه میگن زعفرون بده برا اوایل بارداری 

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی صب یهو هوس کردم یکم الوچه خوردم البته قبلش صبحونه خورده بودم الان شکمم میسوزه راه حلی ندارین ؟

تیکریکسالگی پسر عزیزم.                                                                                                                                       من که شاعر نیستم در وصف او غوغا کنم            ون یکادش را بخوانید دلبر من محشر است                                             یه دلدارو دو دلبر
😂😂حالا نبات ساده بخوری چی میشه؟ چیزای شیرین نخور زیاد چای کمتر بخور

اخه الان نبات زعفرونی داریم تو خونه اگه نبات سفید داشتیم که استفاده میکردم 

اخه الان نبات زعفرونی داریم تو خونه اگه نبات سفید داشتیم که استفاده میکردم 

خب نخور مجبور نیسی ک

قند زیاد سمه واست از من بتو نصیحت همین اول بارداری جلو نمکو قند خوردنت  بگیر ک خدایی نکرده فشارو قندخونت ماهای بالاتر از حدنرمال نگذره

مرسی از راهنمایتون