2777
2789
عنوان

چااااقی وتجربه

118 بازدید | 3 پست

سلام من بدون هیچ ازمایشی باردارشدم الان دخترم ۶ماهشه وخداروشکرسالمه فقط نق نقویه بعدازبارداری ازمایش دادم و دیدم تیروعیدم ۵ وحتمابایدقزص بخورم چون بچه کم ذهن میشه باقرص برطرف شد وبعداززایمانم یبوست خیلی خیلی شدید گرفتم بعد۵ماه رفتم دکترگف بعدزایمانت ازمایش تیروعیددادی گفتم نه گف پس احتمال زیاد ازهمینه خلاصه پریروز رفتم ازمایش دادم دیدم ۱۵ دکترگف کم کاری شدیدشدبدتیروعیددارم وتا۳نرسه ب هیچ وجه نمیتونم باردارشم حتی اگ ناخاسته باشه بایدبندازم چون بچه کم ذهن میشه من حالاحالاک اصلاقصدش ندارم خاستم براتون بگم ک اگ قصدبارداری دارین حتماقبلش چکاب بدین.ودوم اینک دلیل چاقی من همین کم کاری تیروعید میتونه باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.