2777
2789
عنوان

توروخدابگین چیکارونم

233 بازدید | 18 پست

بچم تا6 ماهگی رشدش عالی بود ولی نمیدونم یهو چیشد رشدش کم شده روصدک 15 اومده هرچی هم میبرم دکتر میگن اشکال نداره روهمین صدک داره رشد میکنه ولی از همسن های خودش خیلی ریزتره توروخدااااا بگین چیکارکنم دکتر تغذیه هم بردم گفت شیر خشک وسرلاک بهش بده که نخورد درضمن پسرم 18 ماهشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارترجان براچکاپ سنگ توکلیه ومثانه بردیش؟

نوه خواهرشوهرم وقتی دنیااومدخوب بود بعدارشدش کندشدوکلی دکتروسونووآز بعدافهمیدن توکلیه ش دوتاسنگ داره مادرزادیه.وچندماه داروخوردوسنگه افتاد.الان ۱۰ماهه هست.

البته باااین حرفام به خودت استرس نده ها ولی اینباربردی دکتربهش پیشنهادبده یه چکابی بنویسه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

اگ دکتر گفته خوبه ینی خوبه بچه اول رشدش خوبه ماه های اول مثلا هرماه یک کیلو وزن اضافه میکنه بعد هرچقد سنش بره بالا رشدشم کمتر میشه

خدااایا شکرت برا سلامتی نینیم ی صلوات میفرستی؟

نگراننباش ولی بردی دکتربگوتااگه هم خدایی نکرده سنگ بودزودی درمان بشه.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

پسرمنم مثل بچه ی شماس! تا 6ماهگی تپل مپل بود وبعدش دیگه خیلی وزن اضافه نمیکرد و بادوا درمونو ایناهم حل نمیشه! مال ژنشونه که تپل نمیشن

کتاب گرون شدصف نکشیدیم،،،شایدتنهادلیل صف کشیدنهامون همین باشه😕