2777
2789
عنوان

شوهرم...

551 بازدید | 28 پست

جدیدا تا ی حرف کوچلو ام ک میشه سریع میزنه ب داد و هوار و جبهه گرفتن هرچی بش میگم من الان چی گفتم بهت ک اینطوری میکنی فقد تن تن حرف میزنه یا دعوا میکنه😬😬😬😬فقد قربون صدقه نی نی میره هی میخام باهاش حرف نزنم اصن تا درس شه اما نمیتونم نمیدونم چ رفتاری کنم...

دو هفتس اومدم خونه مامانم 16تیر میاد دنبالمون ن زنگ میزنه ن پیام میده فقد دو بار زنگ زده برای هال پسرمونو بپرسه .اینم بگم فک نکنین اهل خیانته ن صب ساعت 5 تا شب سرکار میره وقتی میاد میره خونه مامانش و کاملا بهش اعتماد دارم اما نمیدونم این رفتارش چرا اینطوریه فک کنم باز مامانش بهش یاد داده گفته اخلاق زنت بده درستش کن منم هرچی ب شوهرم میگم ب حرف بقیه نکن میگ ن تو فک میکنی بهم یاد دادن تو اخلاقت بده اینطوری یا سر هر چیزی جدیدا ادعای بزرگیش میشه و فک میکنه اون تنها تصمیم گیرندس مثلن من دوسداشتم اینجا خونه مامانم اینا ختنش کنم ک مامانم دست ب کمکم باشه ولی اون نزاشت گفت باید پیش مامان من باشیم در صورتی ک کل پرسه حاملگی اونجا بودم یا اینکه بش میگم ب منم بگو چقد حقوق میگیری میگ ب توچه تو فقد بگو چی میخای خرید کنم یا سر هر چیزی خودش تنها تصمیم میگیره جدیدا هم ک یاد گرفته میزنه ب در سروصدا موندم چیکار کنم

همه میگن تخصه:))ولی ب مولا همش بغضه💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهر :||| مال منم همینه، سه هفته ست حتی پیام هم ندادیم بهم

私はあなたを見つけたので、楽園は要りません。私にはあなたがいるので、夢は要りません🦋 در مورد ژاپن سوالی داشتین، بپرسین 🤗
اره والا سک سکم خوب بود ولی باز اونجوری باید پول میدادی بری سک سک بخری. نمیصرفید برامون😜

خخخ کلا میخوای مفت ببری ها.....خبرداری از خودت

خداجونم🙏 خودت میدونی چی میخوام......پس خودت بهم بده.....🙏🙏